Betcity Aanmelden

Betcity is hard op weg om de bekendste bookmaker van Nederland te worden. Met een goede quoteringen en een hoop promoties lijkt Nederland massaal over te stappen naar de bookmaker van de kennis en de weetjes in plaats van de eentjes en de tweetjes. Maar hoe gemakkelijk is het aanmelden bij Betcity? Dat lees je op deze pagina.

Let op: Betcity is momenteel niet beschikbaar voor Belgen. Daarom kun je, als je op zoek bent naar een Belgische bookmaker een kijkje nemen op de lijst met de Beste Bookmakers België. Voor Nederlanders is wedden bij Betcity volledig legaal en daarom leggen we hieronder dan ook uit hoe je je kunt aanmelden..

betcity aanmeldscherm©Betcity

Hoe kun je je aanmelden bij Betcity?

  • Wanneer je op de registreren knop klikt, kom je in een nieuw scherm terecht waar je jouw email adres en wachtwoord alvast invult
  • Hier geef je ook gelijk aan of je promotionele emails/sms berichten wenst te ontvangen en dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
  • Je ontvangt nu een activatie email
  • De tweede stap is dat je eeen foto van je legitimatie bewijs dient in te scannen of een bestaande foto hiervan te uploaden
  • Na een controle of alles is overgenomen vul je je telefoonnummer in en je adres.
  • Met iDin wordt de echtheid van je gegevens gecontroleerd
  • Scan de QR code en scan deze met je bank app
  • Nu dien je alleen nog je limieten in te stellen. Je geeft hier niet alleen de maximale bedragen op, maar ook de maximale speelduur.
  • Met een ideal storting is je registratie compleet en in het betaalscherm kies je ook gelijk een welkomstbonus.

registreren bij Betcity

© Betcity

Geld storten bij Betcity

De eerste keer storten bij Betcity doe je met iDeal. Dat heeft te maken met het regisitratieproces. Gelukkig is dat niet de enige mogelijkheid waarmee je geld kunt storten bij Betcity. Als je reeds met iDeal hebt gestort, kun je ook geld storten met een Visa of Mastercard creditcard. Daar blijft het overigens bij. Andere stortingsmogelijkheden zijn er niet bij Betcity.

Voor de meeste spelers zullen deze twee mogelijkheden voldoende zijn.Toch zouden wat extra alternatieven zeker niet misstaan. Voor iDeal geldt er een minimum storting van € 10,00. Voor stortingen met een creditcard geldt minimaal € 10,00.

Is er ook een welkomstbonus bij Betcity?

Betcity trapt vanaf dag een gelijk af met een mooie welkomstbonus. Dat is namelijk een freebet van € 20,00 of € 50,00. Zodra je € 20,00 tot € 50,00 stort bij Betcity krijg je automatisch de gratis weddenschap in je account t.w.v. € 20,00, stort je € 50,00 of meer dan krijg je een € 50,00 free bet. Het is wel belangrijk dat je geen andere bonussen kunt claimen tegelijkertijd met deze sportsbook bonus. Je krijgt 30 dagen de tijd om de freebet in te zetten. Lees alles over de Betcity bonus.

Zodra een weddenschap in aanmerking komt om met een gratis weddenschap gespeeld te worden, biedt Betcity dit automatisch aan. Als je de weddenschap vervolgens wint, kijg je de winst verminderd de inleg van de weddenschap. Een verloren weddenschap kost je vanzelfsprekend helemaal niets en daarom is het juist zo lekker om met zo’n bonus bij Betcity te starten.