Betcity klantenservice

Betcity is uitgegroeid tot een van de beste bookmakers Nederland. In onze Betcity review heb je al kunnen lezen over de verschillende voordelen van deze bookmaker en ook over de bookmaker bonus. Op deze pagina duiken we dieper in de klantenservice van Betcity.

Duurt je uitbetaling net even wat langer dan verwacht, of heb je vragen over het Betcity storten, dan is het wel zo fijn als je snel en gemakkelijk een antwoord krijgt. De website van Betcity is in het Nederlands en de klantenservice gelukkig ook. Je kunt dus gewoon in je eigen taal terecht bij deze bookmaker. Hier lees je op welke manieren je jouw vragen kunt stellen bij Betcity, hoe snel ze reageren bij de klantenservice en delen we ook nog wat nuttige informatie over bijvoorbeeld de welkomstbonus.

Betcity Klantenservice Algemeen

Een goed werkende en bereikbare klantenservice is belangrijk om spelers tevreden te houden. Daarnaast is het wel zo handig om een FAQ sectie aan te bieden waar spelers zelf alvast het antwoord op een vraag kunnen vinden. De Frequently Asked Questions pagina is erg uitgebreid. Niet alleen kun je zelf je vraag stellen, de sectie is ook opgedeeld in verschillende onderwerpen. Zo zijn er meerdere vragen en antwoorden te vinden over de bonussen, het verantwoord spelen en bijvoorbeeld stortingen en opnames. Hier lees je dan bijvoorbeeld over de stortingslimieten en verschillende betalingsmogelijkheden die worden aangeboden. 

Als je liever met een medewerker in contact komt, kun je dat doen middels live chat, telefoon en e-mail. Betcity is ook te bereiken via social media, maar dit wordt niet aangegeven als klantenservice mogelijkheid. Je kunt dan ook beter contact opnemen via de eerder genoemde opties. De klantenservice van Betcity is 24/7 geopend en dus kun je dag en nacht bij deze bookmaker terecht.

Betcity bereiken

©Betcity – screenshot van 23-07-2022

Betcity Mail

Voor velen is de makkelijkste manier om de klantenservice te bereiken het sturen van een e-mail. Hoewel een email sturen vaak niet het snelste is om je vraag te laten beantwoorden, kun je wel het meest uitgebreid je verhaal doen en bijlagen toevoegen. Je kunt je vraag en/of opmerking sturen naar klantenservice@betcity.nl. Meestal krijg je binnen twee twee uur wel een reactie, maar soms kan het ook wat langer duren. Toch heb je vaak op dezelfde dag wel een antwoord op je vraag.

Betcity Telefoon

Soms is een e-mail sturen niet snel genoeg en is bellen net even wat gemakkelijker. Het telefoonnummer van Betcity wordt 24/7 opgenomen en is bovendien volledig gratis. Door te bellen naar 0800-2382489 (0800-betcity) krijg je vaak binnen een paar seconden een persoon aan de lijn. Juist omdat je 24/7 gratis kunt bellen naar Betcity, is dit een ideale manier om snel je vraag beantwoord te krijgen.

Betcity Live Chat

Van alle manieren om de klantenservice bij bookmakers te bereiken wordt de live chat het meest gebruikt. Ook bij Betcity is dat het geval. Desalniettemin heb je binnen een paar seconden een persoon aan de andere kant van de chat. De live chat functie is niet alleen beschikbaar als je ingelogd bent, maar ook als gast kun je al chatten met de klantendienst.  Je kunt gelijk je vraag stellen zonder dat je eerst je naam of e-mail dient in te vullen. Ook heb je de mogelijkheid om bestanden op te laden door op de paperclip te klikken. De live chat werkt erg gemakkelijk en bovendien maken ze bij Betcity geen gebruik van chatbots, je hebt dus altijd te maken met een echt persoon 

Betcity klantenservice 24/7 bereiken

©Betcity – screenshot van 23-07-2022

Betcity Klantenservice Conclusie

Met de bereikbaarheid van de Betcity klantenservice zit het met drie verschillende kanalen wel goed. Een groot voordeel is dat de klantenservice 24/7 in het Nederlands te bereiken is. Dat kun je doen door een live chat te storten of te bellen naar het gratis telefoonnummer. Vaak heb je dan al binnen een paar seconden antwoord. Een e-mail sturen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en met een reactietijd van vaak slecht twee uur, is deze klantenservice goed te bereiken. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en deskundig. Dat zorgt er dan ook voor dat onze Betcity ervaringen met de klantenservice meer dan prima zijn!

Aanmelden bij BetCity

Betcity Algemene Informatie

Betcity is in de kortste keren uitgegroeid tot één van de grootste bookies van Nederland. Dat deden ze met name door samenwerkingen met bekende (ex-) voetballers en een vracht aan verschillende bonussen en promoties. Over deze bonussen en hoe het Betcity aanmelden in zijn werk gaat hebben we aparte pagina’s geschreven. Daar lees je de verschillende aspecten van deze bookmaker en kom je er dus achter waarom deze bookmaker zo populair is. 

> Ga naar Overzicht bookmakers Nederland
Overzicht bookmakers België

Betcity Contact

Wat is het Betcity telefoonnummer?

Je kunt de Betcity telefoon bereiken door 0800-BETCITY oftewel 0800-2382489 te bellen. Dit telefoonnummer wordt 24/7 opgenomen en is volledig gratis. Je kunt dus elke dag van de week op elk moment van de dag gratis naar de Betcity klantenservice bellen.

Wanneer kan ik Betcity bereiken?

De Betcity klantenservice is elke dag van de week 24 uur per dag te bereiken. De twee manieren om de klantenservice 24/7 te bereiken is via de live chat en de telefoon. Hoewel Betcity ook op social media te vinden is, zijn de livechat en telefoon snellere manieren om contact op te nemen met de klantenservice.

Wat is het Betcity email adres?

Als je liever een e-mail stuurt naar Betcity, doe je dat naar klantenservice@betcity.nl. Dit is natuurlijk wat minder snel, maar toch kun je vaak binnen een paar uur al een antwoord ontvangen. De Betcity e-mail is in vergelijking met andere bookmakers dan ook erg snel. Waar je bij andere bookies soms wel een dag moet wachten op antwoord, krijg je bij Betcity vaak op dezelfde werkdag nog bericht. Het komt zelfs voor dat je binnen een uur al antwoord krijgt.

Aanmelden bij BetCity