Betcity Uitbetalen

Opgelet: Betcity is alleen actief in Nederland en dus legaal en toegankelijke voor Nederlandse spelers. Belgen kunnen een bookie kiezen uit de beste bookmakers België. Let wel op dat de Belgische bookmakers geen welkomstbonus mogen aanbieden.

Makkelijk storten is belangrijk, een lekkere bonus ook, maar uitbetalen is misschien wel het allerbelangrijkste bij bookmakers. Op deze pagina gaan we samen kijken hoe het uitbetalen bij Betcity er aan toegaat. Gebeurt dit snel, wat zijn de limieten en is er sprake van transactiekosten? Dat zijn vragen die hieronder allemaal beantwoord worden. Natuurlijk kijken we ook naar de verschillende uitbetalingsmogelijkheden., als die er er zijn. Na het lezen van de info op deze pagina weet je dus precies hoe goed het uitbetalen bij Betcity is geregeld.

uitbetalingsmogelijkheden bij Betcity

Bankoverschrijving

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen. Het wedden bij Betcity is prima, maar de enige uitbetalingsmethode is de bankoverschrijving.Je hebt geen andere mogelijkheid met betrekking tot uitbetalen. Hoewel het storten bij Betcity met iDeal en creditcards kan, ben je dus verplicht om met een bankoverschrijving uit te betalen. Dat is natuurlijk best wel een beetje jammer.

Gelukkig is Betcity wel vrij rap met uitbetalen. Vaak staat een uitbetaling al de volgende werkdag op je rekening. Uitbetalen in weekenden kan wel wat langer duren. Dan kan het een paar dagen duren. Waar je vaak rekening moet houden met 3 tot 5 werkdagen, gaat het gelukkig een stuk sneller bij Betcity. Dat heeft er natuurlijk mee te maken dat de transacties tussen twee Nederlandse banken plaatsvinden.

  • Minimum uitbetaling: € 10,00
  • Maximum uitbetaling: €25.000
  • Transactiekosten: geen
  • Tijdsduur: 1 tot 3 werkdage

Betcity Uitbetalen Conclusie

Uitbetalen met Betcity is gemakkelijk maar dat komt door het feit dat je dit alleen maar met een bankoverschrijving kunt doen. Ze zijn gelukkig wel snel en dat maakt dan weer een hoop goed. Toch zit niet iedereen er op te wachten om standaard op je bankrekening uitbetaald te worden. Je krijgt vrijwel direct na je uitbetalingsverzoek de bevestiging per mail en daarna duurt het slechts een werkdag voor het geld op je rekening verschijnt. De limieten zijn met minimaal € 10,00 en maximaal € 25.000 meer dan prima. Ook worden er geen transactiekosten aangerekend. 

De betalingen bij betcity verlopen zo snel omdat bij de registratie je account al geverifieerd is. Dat betekent dat er vrijwel geen extra controle plaatsvindt en je dus direct een bevestiging ontvangt. Natuurlijk is het best wel jammer dat er slechts een uitbetalingsmethode wordt aangeboden, maar aan de andere kan is de uitbetaling op deze enige manier wel goed geregeld.

Gelukkig is er ook nog de Betcity bonus ter waarde van 20 euro, die je kan claimen als nieuwe klant.

> Ga naar Betcity Review <

FAQ - Alles over Betcity uitbetalen

Hoe kan ik me bij Betcity laten uitbetalen?

Dat is heel gemakkelijk want dat kan namelijk slechts op een manier: een bankoverschrijving. Geen online wallets, geen crypto, geen paypal en ook geen credit cards. Uitbetalen doe je bij Betcity met een bankoverschrijving, niets meer en niets minder. /faq_question]

[faq_question name="Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij Betcity?"]

Je kunt uitbetalen vanaf € 10,00. Betcity rekent geen transactiekosten aan. Ook niet als je € 25.000 wilt uitbetalen. Dat is overigens gelijk het maximum uitbetalingsbedrag bij Betcity. Bovendien worden de uitbetalingsverzoeken over het algemeen vrij snel (direct) goedgekeurd./faq_question]

[faq_question name="Kan ik Ideal gebruiken voor Betcity uitbetalen?"]

Nee, de enige manier om uit te betalen is met een bankoverschrijving. Dat is iDeal natuurlijk ook, maar je kunt iDeal alleen gebruiken om te storten bij Betcity. Het uitbetalen gebeurt steevast met een bankoverschrijving. Dat duurt vaak niet langer dan zo’n twee werkdagen en is zonder transactiekosten