BonkersBet Ervaringen & Review

BonkersBet

BonkersBet Review

Geüpdatet op: 03.06.2019
70
Gemiddeld

Experts Waardering

BonkersBet
Kevin Been
03.06.2019
70

Ervaringen met BonkersBet

Conclusie:
Bonkersbet heeft een score van 70 punten van ons gekregen. Schrijf je nu in of kijk hieronder voor meer informatie over Bonkersbet

Bonkersbet is een degelijke Bookmaker en verdient zijn 70 punten omdat het zowel sterke als zwakkere punten heeft. Hieronder gaan we ever dieper in over de volgende onderwerpen zoals: aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen. Bonkersbet is zowel beschikbaar in Nederland als Belgie.

Storten: 
Storten op Bonkersbet kan met: Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard, en een Bankoverschrijving. Er worden geen extra kosten verrekend bij betalingen. Je kan kan vanaf € 10 storten het geld staat altijd meteen op in je spelersaccount tenzij je met banktransfer stortte. Genoeg betalingsmiddelen dus!

Uitbetalen:
Enkel nadat je account geverifieerd is, kan je een uitbetaling aanvragen. Let wel op dat je naar dezelfde methode moet afhalen waar je mee stortte. Je hebt dus dezelfde opties zoals Bank overschrijving, Visa/Mastercard, Neteller/Skrill. Bij een overschrijving via bank kan het enkele dagen duren voor je het geld op je rekening ziet staan, maar bij alle andere opties is het meteen klaar. Toch wel genoeg opties aldus!

Wedden:

Wedden kan op wel 40 verschillende sporten!  Het Bonkersbet wedden aanbod is dus wel heel uitgebreid. Ook op E-sports kan je gaan wedden, en als je op voetbal wil gokken dan heb je wel liefst 300 unieke weddenschappen per Premier League wedstrijd! 

Klantenservice:
De Bonkersbet Klantenservice kan je bereiken via de opties Email en Live-chat. Je kan ze mailen op support@bonkersbet.com of gewoonweg via de livechat functie onderaan de website. De FAQ kan je ook altijd lezen indien je eerst zelf een oplossing wilt zoeken voor enige mogelijke problemen.

Bonkersbet is een nieuwe Bookmaker die meteen weer een fantastisch platform aanbiedt voor al jou gokplezier. Met een knappe welkomstbonus zowel als een prima aanbod om te wedden. Verder informatie kan je hieronder terugvinden onder meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Bonkersbet. We gaan ook nog over de volgende punten zoals: website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen. Nederlands kunnen allebei toegang krijgen tot Bonkersbet. Blijf nog doorlezen om nog meer informatie te verkrijgen over deze bookmaker.

Bonkersbet Review
NL Vlag Licht
1. Bonkersbet Aanmelden NLD  BEL X
2. Bonkersbet Taal website NLD X ENG 
3. Bonkersbet Storten & iDeal
X| X
Bancontact
X | X
4. Bonkersbet Uitbetalen Neteller
 
Skrill
 
Boeking
 
PaySafe
 | X
5. Bonkersbet Klantenservice Telefoon X  Chat
6. Bonkersbet Bonus ★★
7. Bonkersbet Promoties ★★
8. Bonkersbet Wedden ★★
9. Bonkersbet App
10. Bonkersbet Quoteringen
Beoordeling 6,5/10
Bonkersbet Logo

 

Bij Bonkersbet kan je zowat op alles wedden. Van televisie-series tot politiek, tot de populaire voetbal en tennis wedstrijden, en zelfs op E-sports, het kan allemaal! Deze nieuwe bookmaker heeft dan ook meteen een focus om altijd de nieuwste spelen en weddenschappen aan te bieden. Wacht dus niet en lees verder voor meer informatie hieronder.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard of PayPal.Bonkersbet Nederland sportsbook

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Bonkersbet Ervaringen in 10 stappen

Maak snel even kennis met Bonkersbet. Via de tabel hierboven zowel als onderstaande informatie krijg je een overzicht van al onze ervaringen met de Bonkersbet bookmaker. Wil jij liever nog meer gedetailleerde informatie? Lees dan onderstaand verder. Graag lichten wij namelijk elk van de 10 benoemde punten voor jou nogmaals extra toe. Van een Bonkersbet Account Aanmaken tot Bonkersbet Voetbal & Sport Wedden. Hier onderaan vind je het allemaal terug in ons uitgebreide Bonkersbet Review & Ervaringen overzicht. Blijf dus sowieso even verder lezen!

1. Bonkersbet Account aanmaken

Je BonkersBet account kan worden aangemaakt via onze link of banners. Hierna kan je dan een account registreren om je bonus te ontvangen. Kies je email, gebruikersnaam en wachtwoord om door te gaan met het registreren van je account. Klik op next en vul dan je persoonlijke informatie over je thuisadres, naam, achternaam, geboortedatum enzovoort in. Na het kiezen van je veiligheidsvraag ben je dan ook meteen al klaar. De procedure om klant te worden bij Bonkersbet is dus heel vanzelfsprekend en zou in principe geen problemen moeten vormen.

2. Bonkersbet Website

De Bonkersbet website is spijtig genoeg enkel beschikbaar in het Engels of Duits. De Nederlandse taal is dus jammer genoeg momenteel nog geen optie. De kleuren zijn heel donker met een zwarte achtergrond en een witte tekst. De snelheid van het laden is heel goed, wat snel wedden heel wat eenvoudiger maakt. Al bij al, ziet de website er behoorlijk goed uit op zowel via je desktop als op je mobiel.

3. Bonkersbet Geld Storten

Geld kan je heel makkelijk storten op de volgende manieren. Mastercard en Visa, Neteller, Skrill, Paysafe kaart of door middel van een bank overschrijving. Goed om te weten is ook dat Bonkersbet geen kosten aanrekent bij deze stortingsmiddelen.

Nu Aanmelden bij Bonkersbet en storten met bijvoorbeeld:betalingsopties van bonkersbet

4. Bonkersbet Uitbetalen

Uitbetalen bij BonkersBet moet altijd met dezelfde manier als je storting gebeuren. Dit kan dus ook weer via Mastercard, Visa, Skrill of Neteller of door middel van een overschrijving gaan gebeuren. Paysafe kaarten kunnen jammer genoeg niet gebruikt worden om geld mee af te halen. Een overschrijving kan zoals gewoonlijk natuurlijk ook wel een paar bankdagen duren. Als je meteen wil afhalen kan je best een optie zoals Skrill of Neteller gebruiken dus.

5. Bonkersbet Klantenservice

De Bonkersbet klantendienst kan je op de volgende methodes snel bereiken:

    • support@bonkersbet.com
    • FAQ sectie
    • Live chat

De snelste manier om de klantenservice van BonkersBet te contacteren is door middel van live chat. Als je liever gewoon een email stuurt dan kan dit natuurlijk uiteraard ook. Ten laatste hebben we ook nog een zeer nuttige FAQ waarin veel van je potentiële vragen meteen beantwoord worden. Deze opties zijn allemaal terug te vinden onderaan de website bij het “Contact us” menu. Heb je een probleem bij Bonkersbet, dan ben je dus in goede handen!

6. Bonkersbet Bonus

De eerste stortingsbonus van BonkersBet is een flinke 100% tot € 100. Zowel de bonus als de storting moeten 5 maal ingezet worden voor het in echt geld wordt omgezet. De minimum noteringen waarop je moet betten zijn 2.00, en dit moet ook binnen de 30 dagen gebeuren. Elke weddenschap die je inzet, kan maximaal maar tot 50% meetellen voor de bonus voorwaarden van de originele bonus. Dit is zeker en vast toch nog genoeg tijd om je bonus rond te spelen, dus je kan gerust op je eigen tempo gaan wedden.

Bonkersbet Welkomstbonus voor sport

7. Bonkersbet Promoties

Buiten de welkomstbonus is er maar één andere terugkerende promotie te vinden bij Bonkersbet.  Met de Football Accumulator Bonus kan je de quoteringen van alle combinatie weddenschappen verhogen tot wel liefst 50%. Met een maximum van 14 weddenschappen op odds van ten minste 1.20 heb je het maximum percentage van 50% extra te pakken. Zeker niet slecht dus, hoewel we liever wel meer promoties zien bij een bookmaker.

8. Bonkersbet Wedden Aanbod

Het BonkersBet wedden aanbod is heel goed, met bijna 40 verschillende sporten waaronder ook E-sports. Voor een gemiddelde Premier League match kan je weddenschappen plaatsen op een mooi 300 tal unieke bets. Meer dan genoeg om een gewenste weddenschap te plaatsen dus.

9. Bonkersbet Mobiel Aanbod

Momenteel biedt Bonkersbet nog geen mobiele app aan. De website is wel heel mobiel vriendelijk en kan dus bereikt worden met eender welk apparaat. Toch hebben meer en meer klanten liever een app tegenwoordig, dus zouden we graag wel nog verdere ontwikkelingen zien op dit gebied.

10. Bonkersbet Quoteringen

Wedden op Bonkersbet kan met Bookmaker marges van rond de 5% op het voetbal. De marges bij de Bonkersbet quoteringen op andere sporten liggen dichter bij de 8%. Al bij al, zijn de odds redelijk aan de betere kant om te wedden.

Bonkersbet Beoordeling & Conclusie: 6,5/10

Bonkersbet heeft veel pluspunten als Bookmaker: een simpele aanmeldingsprocedure, overzichtelijke website, veel storting mogelijkheden zijn ideaal om te starten. Daarnaast biedt Bonkersbet ook een redelijke bonus van 100% aan tegen gemiddeld moeilijke bonusvoorwaarden.  We zouden graag liever wat meer terugkomende promoties zien ook op de website nog. Mobiel wedden is jammer genoeg enkel mogelijk via de mobiele versie van de website en dus niet door middel van een app. Het grote aanbod aan verschillende weddenschappen in diverse sportdisciplines en competities is prima, en de marges bij de quoteringen liggen ook aan de lagere kant in vergelijking met andere bookmakers.

Klikt op onderstaande afbeelding en pak de welkomstbonus bij Bonkersbet!Bonkersbet Welkomstbonus voor sport