BonkersBet Review & Ervaringen

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Bonkersbet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Bonkersbet is een nieuwe Bookmaker die een fantastisch platform aanbiedt voor al jouw gokplezier, met een knappe welkomstbonus en een prima aanbod om op te wedden. Verder informatie onder meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Bonkersbet kan je hieronder terugvinden. We gaan ook nog over de volgende punten: website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen. Blijf doorlezen om meer informatie te verkrijgen over deze bookmaker.

Bij Bonkersbet kan je zowat op alles wedden. Van televisieseries tot politiek, tot de populaire voetbal- en tenniswedstrijden en zelfs op E-sports; het kan allemaal! Deze nieuwe bookmaker heeft dan ook meteen een focus om altijd de nieuwste spelen en weddenschappen aan te bieden. Wacht dus niet en lees voor meer informatie hieronder verder.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard of PayPal.Bonkersbet Nederland sportsbook

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers België <<

Bonkersbet Ervaringen in 10 stappen

Maak snel even kennis met Bonkersbet. Via de tabel hierboven en dankzij onderstaande informatie krijg je een overzicht van onze ervaringen met Bonkersbet. Wil jij liever nog meer gedetailleerde informatie? Lees dan gerust verder. Graag lichten wij elk van de 10 benoemde punten voor jou nogmaals extra toe. Van het aanmaken van een Bonkersbet-account tot alles wat je wil weten over Voetbal- & Sportwedden bij Bonkersbet. Hier onderaan vind je het allemaal terug in onze uitgebreide Bonkersbet Review & Ervaringen.

1. Bonkersbet Account aanmaken

Je BonkersBet-account kan worden aangemaakt via onze link of banners. Hierna kan je dan een account registreren om je bonus te ontvangen. Kies je email, gebruikersnaam en wachtwoord om door te gaan met het registreren van je account. Klik op ‘next’ en vul dan je persoonlijke informatie over je thuisadres, naam, achternaam, geboortedatum enzovoort in. Na het kiezen van je veiligheidsvraag ben je dan ook meteen al klaar. De procedure om klant te worden bij Bonkersbet is dus heel vanzelfsprekend en zou in principe geen problemen moeten vormen.

2. Bonkersbet Website

De Bonkersbet website is enkel beschikbaar in het Engels of Duits. De Nederlandse taal is dus jammer genoeg momenteel nog geen optie. De kleuren zijn heel donker met een zwarte achtergrond en een witte tekst. De snelheid van het laden is heel goed, wat snel wedden heel wat eenvoudiger maakt. Al bij al ziet de website er behoorlijk goed uit op zowel je desktop als op je mobiel.

3. Bonkersbet Geld Storten

Geld kan je heel makkelijk storten op de volgende manieren. Mastercard en Visa, Neteller, Skrill, Paysafe-kaart of door middel van een bankoverschrijving. Goed om te weten is ook dat Bonkersbet geen kosten aanrekent bij deze stortingsmiddelen.

Nu Aanmelden bij Bonkersbet en storten met bijvoorbeeld:betalingsopties van bonkersbet

4. Bonkersbet Uitbetalen

Uitbetalen bij BonkersBet moet altijd met dezelfde manier als je storting gebeuren. Dit kan dus ook weer via Mastercard, Visa, Skrill of Neteller of door middel van een overschrijving gaan gebeuren. Paysafe kaarten kunnen jammer genoeg niet gebruikt worden om geld mee af te halen. Een overschrijving kan zoals gewoonlijk natuurlijk ook wel een paar bankdagen duren. Als je meteen wil afhalen kan je best een optie zoals Skrill of Neteller gebruiken dus.

5. Bonkersbet Klantenservice

De Bonkersbet klantendienst kan je op de volgende methodes snel bereiken:

  • support@bonkersbet.com
  • FAQ sectie
  • Live chat

De snelste manier om de klantenservice van BonkersBet te contacteren is via de live chat. Als je liever gewoon een email stuurt, kan dit uiteraard ook. Ten laatste hebben ze ook nog een zeer nuttige FAQ waarin veel van je potentiële vragen meteen beantwoord worden. Deze opties zijn allemaal terug te vinden onderaan de website bij het “Contact us”-menu. Heb je een probleem bij Bonkersbet, dan ben je dus in goede handen!

6. Bonkersbet Bonus

De BonkersBet bonus is een flinke 100% tot € 100. Zowel de bonus als de storting moeten 5 maal ingezet worden voor het in echt geld wordt omgezet. De minimum noteringen waarop je moet betten zijn 2.00, en dit moet ook binnen de 30 dagen gebeuren. Elke weddenschap die je inzet, kan maximaal tot 50% meetellen voor de originele bonusvoorwaarden. Dit is alsnog genoeg tijd om je bonus rond te spelen, dus je kan gerust op je eigen tempo gaan wedden.

Bonkersbet Welkomstbonus voor sport

7. Bonkersbet Promoties

Buiten de welkomstbonus is er maar één andere terugkerende promotie te vinden bij Bonkersbet.  Met de Football Accumulator Bonus kan je de quoteringen van alle combinatie weddenschappen verhogen tot maar liefst 50%. Met een maximum van 14 weddenschappen op odds van ten minste 1.20 heb je het maximum percentage van 50% extra te pakken. Zeker niet slecht dus, hoewel we toch liever wat meer promoties zien bij een bookmaker.

8. Bonkersbet Wedaanbod

Het BonkersBet weddenschappen aanbod is heel goed, met bijna 40 verschillende sporten waaronder ook E-sports. Voor een gemiddelde Premier League-match kan je weddenschappen plaatsen op een 300-tal unieke markten. Meer dan genoeg om jouw favoriete weddenschap te vinden en plaatsen, lijkt ons.

9. Bonkersbet Mobiel Aanbod

Momenteel biedt Bonkersbet nog geen mobiele bonkersbet app aan. De website is wel mobiel vriendelijk en kan dus bereikt worden met eender welk smart-toestel. Toch hebben meer en meer klanten liever een app tegenwoordig, dus zouden we graag nog verdere ontwikkelingen zien op dit gebied.

10. Bonkersbet Quoteringen

Wedden op Bonkersbet kan met bookmaker-marges van rond de 5% op het voetbal. De marges bij de Bonkersbet-odds op andere sporten liggen dichter bij de 8%. Al bij al zijn de odds om te wedden aan de betere kant.

Bonkersbet Beoordeling & Conclusie: 6,3/10

Bonkersbet heeft veel pluspunten als bookmaker: een simpele aanmeldingsprocedure, overzichtelijke website en veel stortingsmogelijkheden zijn ideaal om te starten. Daarnaast biedt Bonkersbet ook een redelijke bonus van 100% aan tegen gemiddeld moeilijke bonusvoorwaarden.  We zouden graag liever wat meer terugkomende promoties zien op de website. Mobiel wedden is jammer genoeg enkel mogelijk via de mobiele versie van de website en dus niet door middel van een app. Het grote aanbod aan verschillende weddenschappen in diverse sportdisciplines en competities is prima, en de marges bij de quoteringen liggen ook aan de lagere kant in vergelijking met andere bookmakers.

Klikt op onderstaande afbeelding en pak de welkomstbonus bij Bonkersbet!Bonkersbet Welkomstbonus voor sport