Bonkersbet Bonus

De Bonkersbet bonus is een stortingsbonus van een mooie 100% tot € 100. Met bonusvoorwaarden van 5 maal je stortings- en bonusbedrag, krijg je 30 dagen de tijd deze bonus rond te spelen met odds van minstens 2.00 of meer. Dat is dus een prima bonus! Om meer aanvullende informatie te krijgen, lees je best nog even verder.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Bonkersbet behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Nederlanders kunnen meteen kiezen voor de Betcity Bonus ter waarde van 20 euro risk-free.

De Bonkersbet Bonus details: 8.4/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 10
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 100
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 5 x storting + 5 x bonus op 2.00(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

Om deze promo rond te spelen moet je 5 keer je bonus & storting inzetten op odds van 2.00 of meer binnen de 30 dagen.

(100 x 5)  + (100 x 5) = € 1000

Direct na je eerste storting ontvang je de welkomstbonus. Een storting van € 100 levert je direct een flinke speelbalans van € 200 op! Wel opgepast, want je kan deze bonus niet rondspelen op handicaps, over/under-markten, draw/no bet, en ook niet op de Aziatische markten. Wel goed is dat je tot 100 spins extra krijgt, gebaseerd op hoeveel je stort. Dus als je ook graag een beetje extra casinobonus erbij krijgt, stort dan nu!

Bonkersbet Welkomstbonus voor sport

Bookmaker Bonus Overzicht > Bonkersbet Review

Bonkersbet Bonus Voorbeeld

De Bonkersbet Welkomstbonus levert je 100% extra tot € 100 op na je eerste storting. Als je € 100 stort dan krijg je dus meteen € 100 bonus met een totaal speeltegoed van € 200. Je dient nu je stortingsbedrag 5x in te zetten (= 5 x 100 = € 500) en je bonusbedrag 5x (= 5 x 100 = € 500). Nadat je dus voor € 1000 hebt gespeeld op quoteringen van 2.00 of hoger is je € 100 bonusgeld omgezet in echt geld. Dat moet toch zeker lukken binnen de tijdsduur van 30 dagen. Probeer het dus vandaag nog, en speel hem meteen rond op je voorkeur voor goksporten.

Bonkersbet Bonus Conclusie

De Bonkersbet welkomstbonus is van middelmatig niveau. Allereerst is het bonuspercentage en bonusbedrag van een redelijk hoog niveau. Daarnaast is het 5x vrijspelen van je stortings- en bonusbedrag best wel gemiddeld. De tijdsduur van 30 dagen is wellicht wat minder lang dan bij de concurrentie maar voor het slechts 5x rondspelen is dit toch nog wel ruim voldoende. De minimum quotering van 2.00 is tot slot niet echt fantastisch, waardoor de Bonkersbet Bonus toch maar een 7.5 scoort bij ons. Toch raden we de Bonkersbet Bonus niet af, dus meld je vandaag nog aan en waag je kans! Met een beetje geluk aan je kant, kan je er een mooie winst mee pakken via de bonkersbet app.

Online bookmakers > Sportweddenschappen Belgie