Bonkersbet App

Bonkersbet beschikt over een deftige desktop website die ze meteen ook aangepast hebben tot een Bonkersbet mobile versie. Hier in dit artikel gaan we even over de voor en nadelen van de Bonkersbet Mobiele website hebben. Een Bonkersbet Android App of Bonkersbet iPhone App zijn op het moment jammer genoeg nog niet beschikbaar.

Let op: Bonkersbet is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. Bonkersbet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Bonkersbet Mobile Website

Bonkersbet mobiele app

De Bonkersbet mobiele website en de desktopversie zien er bijna net hetzelfde uit. Nadat je de pagina opent, zie je de welkomstbonus van Bonkersbet bovenaan verschijnen met hun andere promoties. Hieronder staan meteen de populairste weddenschappen van de dag, wat ook best handig is. Klik rechtsboven op de knop om je te registreren of je in je account te loggen. In het taakbalk overzicht kan je navigeren tussen de verschillende pagina’s, zoals bijvoorbeeld sport of promoties. Linksboven is er nog een apart menu om tussen verschillende sporten te kiezen.

Bonkersbet App Downloaden

Echt jammer is dat Bonkersbet momenteel geen app voor noch Android als Iphone heeft. Zodra deze beschikbaar is, leggen we je hier uit hoe je deze kan downloaden en installeren.

Bonkersbet App Android
De Bonkersbet Android app is spijtig genoeg nog in ontwikkeling. Vanaf het moment dat deze Bonkersbet app klaar is, posten we hier onze ervaringen ermee. Hou dus zeker ons nieuwsoverzicht in de gaten voor de meest recente updates.

Bonkersbet App iPhone

Hier kan je alle informatie teruglezen over hoe je de Bonkersbet App iPhone installeren zou kunnen. Zodra er een update is, passen we deze webpagina ogenblikkelijk aan.

Bonkersbet App Ervaringen

De Bonkersbet App ervaringen kunnen we nog niet melden, omdat de app nog niet klaar is. Op dit ogenblik kunnen we enkel de Bonkersbet mobile site beschrijven. Deze mobiele site is heel gemakkelijk te navigeren en ziet er dan ook prima uit. De registratie is echt simpel, en de omschakeling tussen de sportsbook en live bets gaat ook heel eenvoudig via het In Play menu. Je favoriete sporten kan zelf ook selecteren, zodat je het overzicht persoonlijk aan jou smaak kan maken, wat heel mooi genomen is natuurlijk. Bonkersbet heeft dus beslist een geweldige mobiele website, die echt goed in elkaar zit. Het is wel nog wachten op de ontwikkeling van de toekomstige apps, meer en meer klanten hebben liever een app, dus hopelijk gaan de ontwikkelingen snel vooruit. Ontdek ook de Bonkersbet bonus.

Klik op onderstaande afbeelding en download de Bonkersbet App:
Bonkersbet Welkomstbonus voor sport

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie