België als favoriet op het EK 2021? Wedden op Rode Duivels tijdens EURO2020!

Wil je wedden op België als jouw favoriete ploeg tijdens Euro 2020? We tonen je hier alle noteringen zoals ze voorkomen bij de Belgische sportweddenschappen sites. Op het WK 2018 had België al laten zien dat hun nationale ploeg in staat is om grote ploegen als Brazilië, die ze in de kwartfinale versloegen, uit te schakelen. Zij werden echter door Frankrijk in de halve finale uitgeschakeld.

Het is nu of nooit voor de Rode Duivels om een grote titel te winnen. Enkele van de hoofdrolspelers van deze gouden generatie zijn inderdaad aan het eind van hun carrière. Andere belangrijke spelers van het team zoals Vincent Kompany, de voormalige aanvoerder, Mousa Dembélé of Marouane Fellaini hebben hun schoenen al aan de wilgen gehangen. Hieronder vind je alle benodigde informatie voor jouw EURO 2020 weddenschappen op België tijdens deze 16e editie van het Europees Kampioenschap.

Kansen voor België tijdens EURO2020 (EK 2021)

Hieronder vind je de beste EK 2021 bookmakers-kansen om te wedden op België tijdens Euro 2020. Merk op dat deze winstkansen, zogenaamde odds, nog kunnen veranderen. Er wordt namelijk rekening gehouden met verschillende parameters, de beschikbaarheid van belangrijke spelers als Eden Hazard of Kevin De Bruyne bijvoorbeeld. Onvoorziene omstandigheden komen altijd voor. Neem dus van ons aan dat deze odds nog kunnen wijzigen naarmate de EK eindrondes vorderen. Het is duidelijk dat België als team niet tot de favoriete EK ploegen zal behoren zonder haar belangrijkste spelers. Dit is ook het geval voor andere Euro weddenschappen zoals de Euro2020 topscorer kansen. Klik op het logo van je bookmaker naar keuze of op de knop om de noteringen rechtstreeks live te zien op de website van jouw keuze:

EK bets – België

betway logo klein

Bet777 logo kleiner

Het BetFIRST logo

Winnaar Groep B 1.85 1.71 1.71
Finalist 3.50 1.27 3.55
Halve finale 2.00 4.70 4.60
Winnaar EURO2020 7.00 6.50 6.50

Aanmelden

Aanmelden

België als winnaar EK-groep B

Of België het zal halen als winnaar in groep B, hangt natuurlijk af van hoe sterk hun tegenstanders aldaar in hun voetbalschoenen staan… Zouden ze hun toppen wel goed genoeg hebben aangescherpt om het op te nemen tegen de Rode Duivels? Rusland, Denemarken en Finland zijn de ploegen die de tegenslag hebben om de EK groep B te moeten delen met de Belgen. Stellen we dat te gewaagd? Wellicht niet, België is de duidelijke favoriet van groep B, ook al spelen ze in deze groepsfase niet thuis. Aan de andere kant zullen Rusland en Denemarken hun wedstrijd tegen België thuis spelen, wat uiteraard thuisvoordeel met zich meebrengt. Hoe spannend zal het worden? We kijken er alvast naar uit, maar die eerste bet – België die groep B wint, staat voor ons al redelijk buiten kijf. Zo ziet het wedstrijdschema voor de Belgen in groep B eruit:

België – Rusland op 12/06/2021 om 19.00 uur in Sint-Petersburg

Nadat we de kansen hebben vergeleken van de drie bookmakers, vonden we de beste noteringen voor deze match bij BetFIRST. Dat geldt zowel voor wie wil wedden op België tijdens deze wedstrijd, alsook voor wie eerder in Rusland gelooft. Hen wensen we alvast veel succes. Met dergelijke odds gaan ze dat nodig hebben…

belgie rusland ek odds

Wedden op België bij BetFIRST

Denemarken – België op 17/06/2021 om 16.00 uur in Kopenhagen

Wat de wedstrijd van de Denen tegen de Belgische Rode Duivels betreft, zit je dan weer beter bij Bet777 voor de beste noteringen. Wie wedt op de Belgen, kan daar mooi zijn inzet mee verdubbelen aan odds van 2.00. Denemarken kan weliswaar meer winst opleveren, maar de vraag is of ze hun thuisvoordeel goed kunnen inzetten tegen de duivelse Belgen.

denmark belgium odds bet777

Wedden op België bij Bet777

Finland – België op 21/06/2021 om 19.00 uur in Sint-Petersburg

Deze odds komen later nog online te staan bij de bookmakers. Er hangt immers nog te veel in de lucht om nu al accuraat de wedstrijd te voorspellen. Alles hangt immers nog af van hoe goed de Rode Duivels het zullen doen in de wedstrijden daarvoor, die je hierboven reeds kon zien. Momentum is dan ook een groot deel van succesvol voetballen. Als het hele team teleurgesteld is van eerdere tegenslagen, zal dat op de schouders of eerder, de knieen wegen… Wij geloven alvast in België, en we verwachten dat Unibet voor deze match erg sterk uit de hoek zal komen. Van zodra de noteringen online staan, vind je ze hier terug. Je kan zelf ook even checken via de knop een alinea verder onder de afbeelding.

België jouw favoriet als EK-2021 winnaar?

Wil jij op de Belgische ploeg inzetten tijdens het EK als ultieme winnaar? Dan ben je aan het beste adres bij Betway. Daar krijgen de Belgen namelijk de beste odds in vergelijking met onze andere bookies, zoals je reeds op de EK favorieten pagina kon zien. Hieronder herhalen we graag de odds zoals ze bij Betway zichtbaar zijn. Let erop dat deze odds onderhevig aan verandering kunnen zijn, naarmate de competitie verder zal lopen. Met een klik op de afbeelding of knop kan je controleren hoe de EURO2020 winnaar odds bij Betway eruit zien op het moment dat je dit leest. We zien de Belgen daar op een mooie derde plaats staan bij de eindwinnaars van dit EK, met odds van 7.00.

EK winner odds betway

Wanneer op België wedden?

Zoals we je eerder op deze pagina hebben verteld, kunnen de kansen variëren. Laten we inderdaad het voorbeeld nemen dat België zich kwalificeert voor de finale van Euro 2020. Zij zullen een kans van 1 op 2 hebben in plaats van 2 op 24 (aantal teams bij het begin van de competitie). Het is dus normaal dat de kansen niet gelijk zijn.

Wij raden je altijd aan om je weddenschap op België te plaatsen wanneer de kansen het best zijn. Wij raden je daarom steevast aan om dit rechtstreeks op de website van de bookmaker te controleren. Er wordt namelijk heel wat heen en weer geschoven met de odds naarmate het toernooi vordert, en dat is maar logisch ook. Plaats je weddenschap op de Belgische Rode Duivels wanneer jij voelt dat je er het meest profijt kan uitslaan!