Fastbet app

Nederlanders en Belgen mogen van geluk spreken, zij kunnen bij FastBet ervaringen opdoen om mobiel te wedden. Als een van de pay n play-sportsbook aanbieders is FastBet een van de eenvoudigste sites om bij te wedden. Dit komt doordat er geen registratiemethode aan vast hangt. Je kan je dus niet zomaar aanmelden bij FastBet door een account te creëren. Wat je wel kan doen bij FastBet, zowel op desktop als via je mobiel, is een storting maken met Trustly. Maar we gaan eens kijken naar de FastBet app.

Let op: FastBet aanvaardt geen nieuwe klanten uit Nederland en België! Bekijk onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. FastBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

FastBet mobiele website

De Fastbet mobiele website is gelukkig wel beschikbaar, in tegenstelling tot de aparte FastBet app. Je kan dus, ongeacht je toestel (iOS of Android), terecht om te wedden bij FastBet dankzij je mobiele browser. De meest voorkomende browsers draaien FastBet, dus je Safari of Chrome die 9 van de 10 mensen gebruiken, zal wel functioneren.

De Fastbet mobiele site ziet er quasi hetzelfde uit als FastBet op desktop, met als verschil dat hij werd herontworpen om beter op je kleine scherm te passen. Verder is er eigenlijk geen enkel verschil met hun gewone website. Als je via je mobiel surft, kan je je niet zomaar aanmelden zoals bij de meeste online bookmakers. FastBet maakt gebruikt van de Pay n Play-methode, die door Trustly werd opgezet. Dat komt erop neer dat je automatisch wordt geregistreerd, wanneer je je eerste storting maakt. Geen gedoe dus met verificatie, documenten en al dat. Simpelweg storten en spelen.

fastbet

Fastbet app downloaden

De app van FastBet downloaden, dat kan niet. Om de simpele reden dat er nog geen app bestaat voor FastBet. Maar je kan dus wel surfen via je browser om te wedden bij FastBet. Deze laadt snel en is overzichtelijk en makkelijk te navigeren.

Fastbet mobiel gokken ervaringen

Onze ervaring met Fastbet via mobiel is eigenlijk niet anders dan wanneer we Fastbet benutten op een desktop-computer. Waar ze wel in uitblinken ten opzichte van andere bookies, is het registratieproces. Of eerder, het gebrek aan registratieproces, wat in dit geval positief is. Je hoeft je eigenlijk niet te registreren en al je gegevens op te geven of documenten doorsturen. Dat gebeurt namelijk vanzelf bij FastBet, dankzij de Pay n Play methode. Je kan dus bij Fastbet meteen storten en gokken met Trustly, zonder daarvoor bij Fast Bet een account aan te maken. Aangezien deze methode steeds populairder wordt, is het goed voor FastBet om nieuwe klanten aan te trekken. Bovendien kunnen nieuwe Nederlandse klanten profiteren van een 100% bonus bij FastBet tot een bedrag van 200 euro. Lees meer over de stortingsvoorwaarden, rondspelen en dergelijke van deze FastBet bonus, of meld je meteen aan via de afbeelding hieronder.

Profiteer van de FastBet mobiele stortingsbonus! fastbet bonus

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers Belgie <<