Livescorebet aanmelden

Vraag je je af op welke manieren je kunt aanmelden bij Livescorebet? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. In onze Livescorebet review las je al hoe je over het storten en de klantenservice, maar het registratieproces bespreken we stapsgewijs hieronder. Behalve dat je leest hoe een Livescore bet account aanmaken werkt, ontdek je ook of het mogelijk is om een welkomstbonus te pakken en kijken we gelijk nog even hoe je kunt storten. Zo ben je dus verzekerd van een soepele start bij deze bookmaker.

Hoe maak je een account aan bij Livescorebet?

 • Bezoek de (mobiele) Livescore Bet website en klik op “nu registreren”.
 • Het eerste scherm opent. Hier vul je jouw naam, geboortedatum, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en BSN in zoals dat op je legitimatiebewijs staat.
 • Het volgende scherm betreft je account gegevens. Je dient een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. 
 • De volgende stap is om je persoonlijke limieten in te stellen. Hierbij gaat het om je speeltijd op de site een account limiet en stortingslimiet. Vervolgens dien je de algemene voorwaarden te accepteren en kun je aangeven of je via e-mail op de hoogte gehouden wilt worden over promoties en andere bonussen.
 • Wanneer alle informatie is ingevuld dien je jouw e-mail te verifiëren. Je hebt een e-mail ontvangen waar je op de bevestingslink moet klikken. Als je dit gedaan hebt, ben je nog twee stappen verwijderd van het spelen bij Livescorebet.
 • Je kunt je niet registreren zonder een kopie van je legitimatiebewijs op te laden. Je kunt met je webcam een foto maken of een bestaande foto opladen.
 • Nu is het tijd voor het Livescorebet storten. Je kunt een eerste storting maken met iDeal,. Daarna is het mogelijk om ook Visa, Mastercard en Paypal te gebruiken. Zodra je storting verwerkt is, is je account actief en kun je spelen bij Livecorebet.

Geld storten bij Livescorebet

Er zijn vier verschillende manieren voor om te storten. Geld op je account zetten doe je natuurlijk met iDeal, maar er zijn ook nog andere opties. Een groot voordeel is dat je al een storting kunt doen vanaf € 10,00. Er is geen vastgesteld maximum, maar dit hangt af van je ingestelde limieten. Daarnaast is een belangrijk punt dat de gebruikte rekening wel op jouw eigen naam moet staan. Een “en/of rekening” wordt vaak geweigerd en ook een zakelijke rekening is niet toegestaan. De genoemde limieten zijn trouwens hetzelfde voor alle betaalmethodes.  

De verschillende manieren om te storten bij Livescore Bet zijn:

 • iDeal (verplicht bij je eerste storting)
 • Paypal
 • Visa
 • Mastercard

Heeft Livescorebet een welkomstbonus voor nieuwe spelers

Als je je bij deze bookmaker aanmeldt, kun je rekenen op een mooie Livescorebet bonus. De welkomstaanbieding levert je maar liefst € 50 aan freebets op. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is storten en € 10 of meer op een willekeurige sport met odds van 1.5 of hoger inzetten. Hierna krijg je vijf free bets van € 10 per stuk. Het maakt niet uit of je jouw weddenschap wint of verliest.

De voorwaarden bij deze bonus zijn ook nog eens erg gunstig. Zo kun je alle sporten kiezen en dienen de minimum odds 1.01 te zijn Om de welkomstbonus te pakken moet je deze binnen 14 dagen na het aanmelden activeren. Na activatie heb je ook nog eens zeven dagen om je vijf losse free bets in te zetten. Zodra je ervoor zorgt dat je binnen twee weken na het registreern een tientje inzet op odds hoger dan 1.50 ben je dus vijftig euro aan free bets rijker. Een beter begin kun je je dus niet wensen.