Livescorebet storten

Om in te zetten bij Livescorebet is het natuurlijk eerst zaak om te weten hoe je kunt storten. Zonder een eerste storting wordt het namelijk wel erg lastig om te wedden op sport. Betaalmogelijkheden zijn dan ook erg belangrijk bij het bepalen of een bookmaker voor jou de beste keus. Hoe meer mogelijkheden je hebt, hoe meer flexibiliteit dit geeft. Ook is het wel zo fijn als er geen transactiekosten worden aangerekend en de limieten uiteenlopen. Vandaar dat we uitgebreid zullen bespreken hoe het storten bij Livescorebet in zijn werk gaat. 

Hoe kun je storten bij Livescorebet

 • Ga naar naar de mobiele website of Livescorebet app en login.
 • Als je nog geen account hebt, dien je je eerst te registreren.
 • Klik op de Storten knop.
 • Kies je gewenste betaalmethode en selecteer je bank in het menu als daarom gevraagd wordt.
 • Als dit je eerste storting is, zul je die altijd met iDeal moeten doen om je tegenrekening vast te leggen.
 • Na je eerste storting kun je ook met Paypal, Visa of Mastercard storten.
 • Het minimale stortingsbedrag is € 10,00 en het maximum is gelijk aan je ingestelde stortingslimiet.
 • Nu wordt je doorverwezen naar je bank of betalingsverwerker.
 • Vul de stappen van je betalingsverwerker en zorg ervoor dat de rekening op jouw naam staat en geen zakelijke rekening betreft.
 • Je ziet een bevestiging op je scherm als je storting geslaagd is.
 • Nu kun je terugkeren naar je Livescorebet account en zie je dat het geld al op je account staat.

Hoe kun je geld storten bij Livescorebet

Er zijn drie verschillende betaalmogelijkheden bij Livescorebet. Dat heb je ook al kunnen lezen in onze Livescorebet ervaringen, maar hier duiken we er nog net even wat dieper in. Het minimum bedrag dat je kunt storten is € 10,00 per transactie en het maakt hierbij niet uit welke betalingsmethode je gebruikt, het minimumbedrag is namelijk hetzelfde voor alle betalingsopties. Er worden geen transactiekosten aangerekend en zowel bij stortingen met iDeal, Paypal, Visa als Mastercard wordt de transactie direct verwerkt. De allereerste keer moet je verplicht met iDeal storten. Dit is om je rekening om uitbetalingen op te ontvangen op te bevestigen.

Er is geen maximumbedrag vastgesteld bij deze bookmaker. Dat houdt in dat je net zoveel kunt storten als je zelfs hebt toegestaan bij het aangeven van je stortingslimiet. Daarnaast hangt dit ook af van wat je bank of betalingsverwerker toestaat als maximale betaling. Je bent dus in feite vrij om zoveel te storten als je wilt. Let er wel op dat je geen en/of rekening of een zakelijk account kunt gebruiken. Je dient je vanaf je eigen privé rekening te storten en kan dus ook niet storten vanaf iemand anders zijn/haar account. Als je die regels naleeft zul je merken dat het storten erg soepel verloopt bij deze bookmaker. 

Is er ook een Livescorebet welkomstbonus?

Een welkomstbonus is soms nog wel belangrijk voor spelers dan de stortingsmogelijkheden en daarom kijken we ook gelijk naar de Livescorebet welkomstbonus. Die is er namelijk ook en als nieuwe speler kun je hier € 50,00 aan freebets ontvangen. Door € 10 te storten krijg je tot maximaal € 50 aan free bets. Na het storten van € 10,00 wat ook gelijk het minimum stortingsbedrag is, dien je het hele bedrag in te zetten op odds van 1.50 of hoger. Vervolgens krijg je vijf gratis bets van € 10,00 die je kunt inzetten op enkelvoudige weddenschappen. De winst die je behaalt uit je freebets mag je houden. Er is bij deze bonus geen rondspeelvoorwaarde, je dient alleen de freebets binnen 7 dagen na ontvangst te gebruiken. Prima voorwaarden dus en een mooi bedrag om je Livescorebet avontuur mee te beginnen.