Mr Green Wedden

Mr Green accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Mr. Green heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Mr Green is sinds 2007 als bookmaker actief. En naast een groot casino vind je hier natuurlijk ook sportweddenschappen. Meer dan 30 verschillende sporten worden er hier aangeboden. Naast de traditionele sporten is er bijvoorbeeld ook een uitgebreid aanbod voor Esports. Daarnaast kun je ook vaak weddenschappen plaatsen op politiek of entertainment. Vele weddenschappen zijn natuurlijk ook beschikbaar in het live-aanbod of in een mobiele versie. Wil je nu metten bij Mr Green gokken? Volg dan gewoon de onderstaande link.

 

De homepage voor sportweddenschappen bij bookmaker Mr Green

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij Mr Green?

Bij de bookmaker vind je meer dan 35 verschillende sporten. Dan hebben we het natuurlijk over voetbal, tennis en basketbal. Maar niet alleen de ‘grote’ sporten zijn er hier beschikbaar. Zo vind je er bijvoorbeeld ook sumoworstelen, cyclocross en darts. Een van de disciplines, die steeds populairder wordt, is Esports. Ook Mr Green biedt je de meest belangrijke evenementen van het jaar in deze online sporten. In Azië zijn ze al heel populair, maar ook in Europa zijn ze de laatste jaren steeds meer aan het groeien.

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Het aantal selecties is erg afhankelijk van twee factoren. Ten eerste van de sportieve discipline, die je kiest. Daarnaast is ook het evenement, waarop je weddenschappen wilt plaatsen, belangrijk. Gaan we uit van een voetbalwedstrijd in bijvoorbeeld de Champions League, een van de grote Europese competities of een interland. Hierbij vind je meestal tussen de 100 en 200 selecties per wedstrijd. Daarmee heb je dus echt een grote keuze en vind je iets naar je smaak. Bij minder bekende ploegen is dit natuurlijk iets minder. Dat is ook het geval bij weddenschappen op sportieve disciplines, die iets minder populair zijn in Nederland en in de rest van West-Europa.

Mr Green Jackpot

Een mogelijkheid, om nog meer te winnen, zijn de jackpots bij Mr Green. Via het overzicht zie je alle jackpots, die binnenkort van start gaan. Hier kies je nu een jackpot, waarvoor je belangstelling hebt. De volgende stap is een pronostiek. Pronostikeer de resultaten van de wedstrijden voor deze jackpot. Nu zijn er twee mogelijkheden. Ofwel heb je alle resultaten correct voorspeld, in dat geval ontvang je de jackpot. Anders kun je via de Cash Out je bedrag laten uitbetalen, voor je het finale resultaat kent. De kleinere jackpots beginnen bijvoorbeeld bij een bedrag van € 3000. Bij de grote jackpots kom je ook wel eens een bedrag van € 5000000 tegen. Reden genoeg voor een deelname aan een van de jackpots van Mr Green!

 

Profiteer van je liveweddenschappen bij bookmaker Mr Green online

Mr Green live weddenschappen

Naast het algemene aanbod aan sportweddenschappen biedt de bookmaker je ook heel wat opties om live te wedden. Klik je op ‘live betting’, dan zie je de beschikbare live-weddenschappen. Hierbij vind je voetbal, basketbal, ijshockey, tennis, Esports, golf, handbal, cricket en volleybal. Keuze zat dus bij Mr Green wedden! Zie je een wedstrijd die je bevalt? Dan voeg je hem gewoon toe tot je favorieten. Aan de linkerkant zie je de livescore van de wedstrijd, terwijl je rechts de beschikbare quoteringen ziet. Wil je je favoriete ploeg live steunen? Maak dan gebruik van de Mr Green livescore en van de live-weddenschappen.

Mr Green Wedden Aanbod Conclusie

Met meer dan 35 beschikbare sportieve disciplines is het weddenaanbod bij Mr Green zeer uitgebreid. Naast de meest populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal is er vooral ook een interessant aanbod aan Esports. Hierbij heb je de steeds de keuze tussen weddenschappen plaatsen voor een wedstrijd of tijdens een wedstrijd. 9 verschillende disciplines wachten er namelijk ook in het live op je. Heb je geen tijd om zelf een weddenschap te plaatsen of direct in een live-stream te volgen? Dan is er nog steeds de livescore van de bookmaker. Hierbij wordt het resultaat van de wedstrijd steeds geactualiseerd in het live-segment van de bookmaker.
Heb je zin om nu meteen een weddenschap te plaatsen bij de bookmaker? Dan maak je best even een account aan en stort je een eerste keer. Een bedrag van € 50 wacht er dan op je. Dit bedrag ontvang je in twee gratis weddenschappen van telkens € 25. Profiteer dus van deze Mr Green bonus en win met je volgende weddenschappen nog meer geld. Maak je account nu aan via onze link naar de bookmaker!

Je eerste weddenschappen plaats je met de Mr Green bonus van € 50

> Ga naar Mr Green Review