Napoleon Games Bonus

De Napoleon Games bonus is een bonus van 100% tot maximaal €200. Om deze bonus te kunnen vrijspelen dien je een eerste weddenschap te plaatsen van minstens 5 euro op noteringen van min 2.00. Je ontvangt 4 Free Bets met een totale waarde van de initiële eerste weddenschap. Deze bonus is er enkel voor Belgen en storten kan je doen via Bancontact. Hieronder zullen we alle details van deze bonus bespreken en ook een voorbeeld van de bonus geven.

 

Napoleon Games Bonus Review
BE Vlag Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 200 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: Free Bets ★★★
4. Quotering: 2.00 ★★
5. Tijdsduur: 15 dagen ★★★
Beoordeling 8/10
Klein Logo klein 

 

Bonus Napoleon Games

Bookmaker Bonus Overzicht 

Napoleon Games Bonus Voorbeeld

Stel dat je een storting maakt via Bancontact en je wilt de maximale bonus, dan dien je €200 te storten. Dit bedrag dien je vervolgens volledig in te zetten bij je eerste weddenschap met minstens een notering van 2.00. Ongeacht de uitkomst van de weddenschap, winst of verlies, je zal deze bonus ontvangen. Je krijgt dan 4 maal een Free Bet en dit elk van €50. Deze 50 euro kan je dan inzetten op wedstrijden of evenementen naar keuze en dit ongeacht de notering. De netto winst uit deze bets zijn voor jou en kan je nadien laten uitbetalen. Enkelvoudige en combo weddenschappen zijn geldig voor deze Free Bets.

Napoleon Games Bonus Conclusie

De Napoleon Games bonus is een goede bonus met een hoog maximum bedrag. De initiële weddenschap moet wel hoge noteringen hebben, waarmee je toch een bepaald risico loopt. Als je deze bet verliest, dan heb je nog altijd de bonus in de vorm van 4 Free bets. Deze Free Bets zijn makkelijker vrij te spelen en je hebt hiervoor 15 dagen de tijd, wat ruim voldoende is. We raden iedereen aan om te genieten van deze bonus.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie