Napoleon Games klantenservice

Heb je door een of andere reden de klantenservice van Napoleon Games nodig? Dan lees je in dit artikel hoe je ze kunt bereiken, hoe snel ze reageren en nog meer. Napoleon Games is voorlopig alleen beschikbaar in België. Daarom raden we de Nederlanders hier, aan om een alternatieve bookie uit te zoeken op onze  Bookmakers Nederland pagina.

Alle informatie over de kwaliteit van de  Napoleon Games klantenservice lees je hieronder.

Napoleon Games Klantenservice Algemeen

Bij Napoleon Games heb je te maken met een lokale, Belgische bookmaker. Daar is een groot voordeel van dat je jouw vragen in het Nederlands kunt stellen. Ook Frans en Engels worden ondersteund. In het algemeen reageren ze bij Napoleon Games zeer snel en er zijn verschillende mogelijkheden om de klantenservice te contacteren. Dat er ook telefoonsupport is, is wat ons betreft een grote plus. Lang niet elke bookmaker biedt dat daan. Dit gaat helaas wel ten koste van een live chat, die we spijtig genoeg niet hebben terug gevonden. Mocht je met vragen zitten over een Napoleon Games bonus of dergelijke, lees onze pagina daarover via de link.

bellen met de klantenservice van napoleon games

© Napoleon Games

Napoleon Games Email

Een van de meest populaire manieren om support bij de bookies te vragen is via email. Bij Napoleon Games kun je een email sturen naar  support(@)napoleongames.be. Normaal gesproken krijg je altijd binnen 24 uur antwoord, zelfs in het weekend. Op hele drukke momenten kan het uitlopen naar 48 uur maar dat komt maar sporadisch voor.

Napoleon Games – Verdubbel je winst tot 200 euro!

Na het registreren bij Napoleon Games wat je kunt doen door te klikken op de afbeelding ontvang je een Profit Boost die je kunt inzetten in het sportsbook. Je kunt maximaal 100 euro inzetten en de nettowinst kan je gewoon 200 euro opleveren. Het is een hele lekkere manier om te beginnen bij deze Belgische bookmaker en bij een goed afgesloten weddenschap is het ook nog eens heel erg lekker voor je portemonnee. Klik dus snel op de onderstaande afbeelding en meld je aan!

Napoleon Games Promotie

Napoleon Games Telefoon

Gelijk met een vraag geholpen worden is natuurlijk het beste wat je kan overkomen. Bij Napoleon Games kun je elke dag tussen 9 uur ’s ochtends en 1 uur ’s nachts bellen met een klantenservicemedewerker. Dit doe je door te bellen naar het Belgische nummer (+32) 078 077 013.  Vaak wordt er al binnen de minuut opgepakt.

Napoleon Games Contactformulier

Op de help pagina van Napoleon Games vind je een contactformulier. Deze formulieren worden net als emails binnen 24 uur verwerkt. Het komt bovendien vaak voor dat je al binnen 30 minuten of slechts een paar uur bericht krijgt op je bericht. We prefereren dan ook het contactformulier boven de email.

FAQ Napoleon Games

© Napoleon Games

Napoleon Games FAQ

Antwoord krijgen voordat je je vraag ook maar hardop kan stellen. Zo moet je de FAQ zijn bij Napoleon Games. De navigatie is eenvoudig omdat je eerst een keuzemenu met onderwerpen krijgt. Vervolgens zie je de ze meest gestelde vragen en dat zijn er aardig wat. De Napoleon Games FAQ is zeer uitgebreid en telt tientallen vragen.

Napoleon Games Klantenservice Conclusie

Bij Napoleon Games hechten ze veel waarde aan hun spelers. Je merkt dat de Belgische medewerkers vriendelijk en spontaan zijn en bovendien ook nog eens snel reageren.  Je kunt tot 1 uur ’s nachts de klantenservice telefonisch bereiken en dat is zeker wel een pluspunt. Ook de reactietijden op e-mail en het contactformulier zijn zeer snel te noemen.

Een puntje van kritiek is het ontbreken van een livechat. Dit is de ideale manier voor ons om contact op te nemen met de klantenservice op te nemen. Of je nu een bewijs moet geven van het Napoleon Games storten of snel iemand wilt spreken, wij zien de livechat als de oplossing voor elke klantenservice. Helaas ontbreekt deze functie maar al de rest is tot in de puntjes verzorgd bij Napoleon Games. Lees ook alles over Napoleon Games storten en Napoleon Games uitbetalen.

> Ga naar Napoleon Games Review  > 

Napoleon Games Contact

Wat is het Napoleon Games telefoonnummer?

Tussen 9 uur  ’s ochtends en 1 uur ’s nachts kun je contact opnemen met een medewerker via de Napoleon Games telefoon. Dit kun je doen door te bellen naar (+32) 078 077 013.

Wanneer kan ik Napoleon Games bereiken?

Met het contactformulier en de optie om een mail te sturen kun je Napoleon Games 24/7 bereiken. Als je iemand wilt spreken kun je tussen 9 uur ’s morgens en 1 uur ’s nachts ook bellen naar het telefoonnummer van Napoleon Games. Ze houden geen weekend en dus kan je hier elke dag terecht.

Wat is het Napoleon Games email adres?

Je kan een email sturen naar support@napoleongames.be. Ook kun je het contact formulier op de website invullen. Het goede hieraan is dat je vaak binnen een paar uur al reactie krijgt. De emails worden meestal binnen 24 uur beantwoord.