Napoleon Games storten

Spelen bij Napoleon Games doe je natuurlijk nadat je een storting hebt gemaakt. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Hier lees je welke betalingsmogelijkheden zijn, wat de bookmaker voor limitieten kent en ook nog of je misschien wel een bonus krijgt. Alles wat je moet weten over het storten bij Napoleon Games lees je dus in dit artikel!

Spelen bij Napoleon Games kun je voorlopig alleen vanuit Belgie. De Beste NL Bookmakers pagina staat klaar voor Nederlanders om daar een alternatief te zoeken. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturfDe Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Napoleon Games storten: betalingsmogelijkheden

Napoleon Games is een vrij bekende Belgische bookmaker. Daarom verwachten we eigenlijk ook wel een redelijk aantal aan stortingsmogelijkheden. De meest gangbare opties vind je hier wel terug, maar toch is het aanbod over het algemeen vrij karig.  Denk bijvoorbeeld aan Hipay, Bancontact en de Napoleon games voucher zelf. Helaas is Trustly wedden niet mogelijk. Wat er wel voor je klaar staat zie je hieronder.

 

betalingsmogelijkheden napoleon games

©Napoleon games

Bancontact

Bancontact is misschien wel de populairste betalingsmogelijkheid in Belgie. Het is dan ook geen verrassing dat je deze methode terug vindt bij Napoleon Games. De betaling vindt direct plaats en er zijn geen transactiekosten.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: geen
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

HiPay

De andere van drie mogelijkheden is HiPay. Deze oplossing laat je betalen met Mastercard, visa online banking en banktransfers. Ook hier geldt weer dat er geen maximum stortingsbedrag wordt aangegeven en er geen transactiekosten worden aangerekend.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: geen
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Napoleon Games voucher

Er zijn Napoleon Games vouchers in omloop die je kunt gebruiken om te storten bij Napoleon Games. Deze vouchers beginnen al vanaf € 10 en kun je dus gebruiken op de website van de aanbieder. Geen transactiekosten en geen wachttijd, dat is algemeen bekend bij Napoleon Games. Wat het maximale bedrag is, is echter niet bekend.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  geen
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Andere mogelijkheden zijn er niet

Hoewel Paysafe en Paypal wel hun logo op de website van Napoleon Games hebben staan, worden ze niet aangeboden als betalingsmogelijkheid. Waarom ze dan op de site vermeld staan is ons voorlopig nog een raadsel. Wellicht dat ze in de toekomst nog toegevoegd gaan worden.

 

napoleon games app

©Napoleon games

Conclusie Geld Storten bij Napoleon Games

Drie betalingsmethodes, dat is echt wel wat aan de lage kant. We hadden verwacht dat er toch wel wat meer opties zouden zijn. Met alleen HiPay, Bancontact en de eigen Napoleon Games Voucher zul je het moeten doen. Andere opties zijn er echt niet. Paysafe en Paypal lijken er misschien aan te komen maar echt zeker weten we het niet. Heel tevreden zijn we voorlopig nog niet met dit aanbod. Lees ook alles over Napoleon Games uitbetalen.

Is er ook een Napoleon Games Welkomstbonus?

Helaas mogen er geen welkomstbonussen worden aangeboden.  Een Napoleon Games welkomstbonus is dus niet aanwezig. Een andere bonus kun je wel vinden op onze bookmaker bonus pagina

FAQ - Alles over Napoleon Games storten

Hoe kan ik bij Napoleon Games storten?

Storten kun je bij Napoleon Games slechts op drie manieren doen. Je kunt betalen met HiPay, Bancontact en de eigen Napolen Games voucher. Andere opties zijn er niet.

Kan je bij Napoleon Games storten met iDEAL?

Napoleon Games is alleen op de Belgische markt beschikbaar en daarom is er geen iDEAL beschikbaar. Bancontact en Hipay zijn vergelijkbare betalingsmogelijkheden met iDEAL.

Is er een Napoleon Games stortingsbonus beschikbaar?

Welkomstbonussen zijn bij wet verboden in Belgie en daarom vind je er ook geen een bij Napoleon Games. Van tijd tot tijd zijn er wel andere bonussen. Ook kun je natuurlijk een blik wagen op onze Bookmaker Belgie pagina voor een lekkere bonus


> Ga naar Napoleon Games Review