Wedden op de Champions League met € 5 free bet van LivescoreBet

Jeroen van den Berg
01.11.2022

Met nog één Champions League groepsronde te gaan krijg je nu bij LiveScoreBet extra waar voor je geld. Wanneer je namelijk € 10,00 inzet, krijg je een € 5,00 free bet cadeau!

Zo krijg je een € 5,00 freebet bij LivescoreBet

Door minimaal € 10,00 te plaatsen op een Wedstrijd Special of Speler Special met odds van 2.00 of hoger te plaatsen bij verschillende Champions League wedstrijden. Meer hoef je eigenlijk niet te doen. Binnen een uur na het plaatsen van deze weddenschap wordt de gratis weddenschap direct toegevoegd aan je account. Vervolgens dien je deze free bet voor 4 november 2022 te accepteren en heb je zeven dagen de tijd om deze in te zetten. Dit hoeft overigens niet op een Europese competitie zoals de Champions League te zijn. Je kunt ook een andere sport of competitie kiezen.

Je kunt geen odds boost selecteren en de weddenschap moet een pre match bet zijn. Voor de gratis weddenschap kun je zelf kiezen. Dit mag dus wel een live bet zijn of combinatie weddenschap. Er zijn overigens geen minimale odds aan de freebet verbonden. Je bent dus echt vrij om je free bet in te zetten.

Gunstige voorwaarden bij deze promotie

Bonussen bij de bookmakers Nederland zijn natuurlijk altijd gebonden aan voorwaarden. Toch kunnen we je vertellen dat de voorwaarden bij deze bonus erg voordelig zijn. Zo heb je niet te maken met rondspeelvoorwaarden. Je ontvangt de free bet na een inzet op een Wedstrijd Special of Speler Special weddenschap met odds van 2.00 of hoger. Natuurlijk kun je de free bet niet uit laten betalen voor cash en moet je 24 jaar of ouder zijn om de bonus te pakken.

Je kunt de free bet ook niet gebruiken om een andere bonus mee te claimen of om in te zetten op each way weddenschap. De belangrijkste regel is echter dat je de gratis weddenschap voor 4 november moet accepteren anders komt deze te vervallen. Tenslotte heb je na ontvangst zeven dagen de tijd om de gratis weddenschap in te zetten op een sport naar keuze.

5 euro gratis weddenschap LivescoreBet

© LiveScoreBet – screenshot van 01-11-2022

Ook € 100 gratis weddenschap voor nieuwe spelers

Alsof de € 5,00 free bet nog niet genoeg is, ontvangen nieuwe spelers bovendien een gratis weddenschap tot € 100 met een aparte LiveScoreBet bonus. Deze welkomstbonus krijg je via de link onderaan dit artikel. Na het aanmaken van een nieuw account, het maken van een storting en plaatsen van je eerste weddenschap van minimaal € 10,00 en odds van 1.50 krijg je een free bet die gelijk is aan deze eerste weddenschap tot € 100! Meld je daarom snel aan en pak beide bonussen bij LiveScoreBet.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.