Geweldige bonussen bij Rangers FC – Ajax

Jeroen van den Berg
01.11.2022

De allerlaatste wedstrijd voor Ajax in de Champions League dit seizoen is de uitwedstrijd tegen Rangers FC. Dat betekent dus dat je nog een keer kunt wedden op op Ajax in de Champions League en hier vind je de beste odds en promoties!

Rangers speelt alleen voor de eer

Tot nu toe heeft Rangers FC alle Champions League wedstrijden verloren. Ook in de Schotse Premiership loopt het nog niet zoals gewenst. De achterstand op koploper Celtic is na twaalf wedstrijden vier punten. Afgelopen zondag speelde de ploeg van Giovanni van Bronckhorst tegen Aberdeen en die wedstrijd met 4-1 gewonnen. Dat zal wellicht vertrouwen geven voor deze wedstrijd tegen Ajax. Dat hebben ze wel nodig want na vijf verloren wedstrijden op rij zullen ze hun trouwe fans namelijk willen trakteren op een eerste overwinning.

Bij deze wedstrijd hebben we geweldige odds gevonden bij Circus. En daarnaast kun je ook een mooie gratis weddenschap pakken zoals je hieronder kunt zien. Beste bookmakers vergelijken hebben we dus al voor je gedaan en je hoeft je dus niet druk te maken of je wel de beste odds pakt.

10 euro freebet bij Rangers - Ajax

© Circus – screenshot van 31-10-2022

Wint Ajax opnieuw van Rangers?

Het Champions League seizoen van Ajax loopt alweer bijna ten einde. Voorlopig werd er slechts een keer gewonnen en daarmee staan de Amsterdammers op de derde plek. De enige ploeg die het namelijk nog slechter doet dan Ajax is Rangers FC. De Schotten staan op de laatste plek in de groep en zijn nog puntloos. De vorige keer wonnen de Amsterdammers met 4-0 in eigen huis en daarom zijn ze ook deze wedstrijd weer favoriet. Desondanks krijg je met de Circus Super Odds alsnog 50 keer je inleg als Ajax wint van de Schotten.

De Amsterdammers hebben bijna een hele week de tijd gehad om zich voor te bereiden op hun laatste Champions League wedstrijd. In de Eredivisie kwamen de Amsterdammers dit weekend niet in actie. Juist op het moment dat Ajax wedstrijd na wedstrijd wint, kregen ze een weekje vrijdag van de KNVB. Zorgt die vrije tijd voor een geweldige wedstrijd tegen Rangers? Dat zie je op dinsdag avond om negen uur.

Ajax favoriet tegen Rangers in Schotland

© Circus – 31-10-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedtips en bonus bij Rangers FC – Ajax

Bij wedden op Rangers FC – Ajax kun je nu een mooie € 10,00 free bet pakken. Daar heb je bovendien geen Circus bonus code voor nodig. De Amsterdammers hebben volgens de bookmakers de meeste kans om te winnen. Dat zie je terug aan de odd van 1.92 voor winst van Ajax. Een overwinning van Rangers levert 3.80 op en een gelijkspel staat op 4.05.

Weddenschap Odd
Rangers FC wint 3.80
Gelijkspel 4.05
Ajax wint (Circus Super Odds) 50.00
Eerste goal Steven Berghuis 4.20

Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Steven Berghuis toont de laatste weken aan goed in zijn vel te zitten Berghuis scoorde twee keer in de vorige Eredivisiewedstrijd en blonk uit in de eerste helft tegen Liverpool. Vandaar dat we verwachten dat een goal van Steven Berghuis er zomaar eens in zit tegen Rangers. Bij Circus krijg je daar 4.20 voor. In zes van de laatste acht wedstrijden van Ajax scoorden beide ploegen. De vorige keer tegen Rangers gebeurde dat echter niet. Mocht je denken dat beide ploegen scoren dan pak je hier bij Circus 1.53 mee. Deze mooie odds pak je direct via de link hieronder.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.