Win een exclusief WK Shirt bij BetCity

Jeroen van den Berg
03.11.2022

Heb je nog geen oranje outfit voor het aankomende WK in Qatar? Maak je dan geen zorgen. Bij Betcity ligt er namelijk een prachtig WK shirt op je te wachten. Met de Betcity grote speler promo krijg je razendsnel dat shirt thuisgestuurd en hier lees je wat je daar voor moet doen.

Zo win jij een uniek WK shirt bij Betcity

Bij Betcity kun je nu al inzetten op het WK. Het duurt dan ook niet zo lang meer voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar begint. Op 20 november begint het toernooi met Qatar tegen Ecuador en Nederland komt een dag later in actie tegen Senegal. Dat betekent dat langzaam maar zeker de oranjegekte los zal barsten en Nederland ruim 17 miljoen bondscoaches kent naast Louis van Gaal. Het grootste voetbaltoernooi ter wereld geeft je natuurlijk tal van wedmogelijkheden en het zal daarom storm gaan lopen bij de betting sites.

Aanmelden bij BetCity

Betcity is de eerste bookmaker waar je nu al wk bonussen kunt vinden. Daarbij verwachten we nog meer verschillende promoties, maar wedden op Nederland doe je natuurlijk wel in het oranje. Vandaar dat Betcity nu oranje Grote Speler WK-shirts weggeeft. Door nu al € 20,00 in te zetten op het WK met odds van 1.30 of hoger, kun je jouw shirt in je account claimen. Deze wordt vervolgens gratis naar je opgestuurd zodat je jouw grote speler WK-shirt al in huis hebt voor het WK begint!

Betcity Grote Speler shirt

© Betcity – screenshot van 3 november 2022

Promotievoorwaarden bij deze Betcity WK bonus

De Betcity WK-shirt promotie is geldig voor spelers van 24 jaar en ouder en per speler kun je 1 shirt claimen. Nadat je jouw weddenschap geplaatst hebt, kan het een paar uur duren voordat je het shirt kunt claimen in je account. Verder mag je zowel een single bet als combinatieweddenschap plaatsen op het WK om het shirt te verzilveren, zolang je maar aan de minimale odds (1.30) en inzet (€ 20,00) voldoet. Nadat je jouw shirt geclaimd hebt, wordt deze vervolgens met DHL naar je adres gestuurd. Zorg er daarom ook voor dat je adresgegevens in je Betcity account kloppen. De levering kun je volgen met de Track & Trace code die je krijgt opgestuurd per e-mail.

Het bericht dat je jouw shirt kunt claimen, krijg je per e-mail. Als je je niet hebt ingeschreven om Betcity emails te ontvangen, ontvang je geen bericht. Controleer daarom snel je instellingen en zorg dat je de nieuwsbrieven van Betcity ontvangt om je WK-shirt niet te missen. Bij deze Betcity bonus geldt overigens op=op. Hoe eerder je inzet, hoe groter de kans is dat jij dit WK in een grote-speler WK-shirt kunt juichen!

BetCity welkomstbonus 50 euro

© Betcity – screenshot van 3 november 2022

Nieuwe spelers kunnen profiteren van welkomstbonus

Als je nog niet eerder bij Betcity gespeeld hebt en wel oren hebt naar deze WK 2022 bonus, dan weet je dus dat je je moet aanmelden en € 20,00 moet storten op een WK weddenschap met odds van minimaal 1.30. Echter staat er ook nog een Betcity welkomstbonus voor je klaar. Hiermee pak je een gratis weddenschap tot wel € 50,00. De gratis weddenschap kun je niet gebruiken om het WK-shirt mee te claimen, maar wel om op tal van andere wedstrijden en sporten in te zetten. Meld je dus snel en pak gelijk twee mooie bonussen!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.