Ajax – FC Twente in de Eredivisie op zondag

Jeroen van den Berg
12.02.2022

Een van de mooiste wedstrijden van het weekend is die tussen koploper Ajax en FC Twente., de nummer vier van de Eredivisie. Wie gaat er winnen?

Ajax is bezig aan een geweldige reeks

Het Ajax van Erik ten Hag won de laatste acht wedstrijden op rij. De Amsterdammers speelden niet alleen tegen amateurs in de beker, maar versloegen ook Feyenoord, PSV en Vitesse. In die reeks kregen ze overigens slechts één goal tegen. Tegelijkertijd staat het doelsaldo van Ajax in deze acht wedstrijden op 33. Dat betekent een gemiddelde van ruim vier goals per wedstrijd. Hoewel de Amsterdammers de laatste weken ook te maken hadden met blessures en afwezigen, slaan ze zich er redelijk doorheen. In de Eredivisie is er nu een voorsprong van vijf punten op PSV. Het verschil met FC Twente is tien punten.

De Amsterdammers moeten echter wel in het achterhoofd houden dat de achtste finales van de Champions League er ook weer aan zit te komen. Na de wedstrijd tegen Twente neemt Ajax het op tegen Willem II en dan staat de match tegen Benfica op het programma. Voorlopig is de blessureboeg bij Ajax redelijk leeg en dat wilt Ten Hag natuurlijk graag zo houden. Komt de koploper ongeschonden de twee Eredivisiewedstrijden door en lukt het ze ook om te winnen? We kunnen alvast verklappen dat we van de bookmakers online Bet365 hebben uitgekozen, maar bespreken voor we naar de odds gaan eerst nog even de tegenstander.

FC Twente ongeslagen sinds 30 oktober

Ajax wint wedstrijd na wedstrijd maar ook FC Twente doet het zeker niet veel minder. De laatste keer dat de Tukkers verloren was op 30 oktober toen PSV met 5-2 te sterk was. Door deze goede reeks is FC Twente opgeklommen naar de vierde plek. Het verschil met nummer drie Feyenoord is nog maar vier punten en ook het gat met PSV wordt met rasse schreden kleiner. Om helemaal goede zaken te doen, zal een overwinning tegen Ajax zeker nodig zijn, maar gaat het FC Twente lukken om de Amsterdammers in de eigen Johan Cruijff Arena te verslaan. De laatste keer dat Ajax verloor in de Arena, was 7 augustus toen Ajax van PSV verloor in de Johan Cruijff Schaal. Dit seizoen is Ajax dus thuis nog ongeslagen. Wat geven de iDeal bookmakers voor een overwinning van FC Twente? Dat zie je hieronder.

Ajax favoriet tegen FC Twente op zondag

©©Betcity-10-02-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Ajax – FC Twente

Wedden op Ajax – FC Twente doe je nu met goede odds bij Bet365. Daar zien we namelijk dat je voor een overwinning van Ajax 1.12 en voor winst van FC Twente maar liefst 19 keer je inzet krijgt. De favorietenrol is dus voor Ajax. Voor een gelijkspel krijg je nog 8.50. Via de link hieronder kom je direct uit bij deze odds, maar vergeet ook zeker niet om onze Bet365 review te lezen.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.