Wedden op de Olympische spelen bij Betcity

Jeroen van den Berg
10.02.2022

De Winterspelen zijn inmiddels alweer bijna een week aan de gang, maar zijn zeker nog niet afgelopen. Er komen nog talloze sporten aan bod en bij Betcity kun je daarbij een mooie promo vinden.

Waar kun je op wedden tijdens de Olympische Spelen?

Het grote voordeel van de Olympische Spelen is dat er elke dag weer verschillende sporten zijn om op te wedden. Bij de Winterspelen kijken wij als Nederlanders met name sporten waar we zelf goed in zijn. Dat betekent met name schaatsen, maar toch ook snowboarden. Hoewel er op die twee sporten het meest wordt ingezet, geven de bookmakers weddenschappen bij vrijwel alle Olympische Sporten.

Behalve schaatsen, snowboard en ski zijn er ook sporten zoals kunstschaatsen, biathlon en bijvoorbeeld skeleton. Bij al deze Olympische sporten kun je voorspellen wie de gouden medaille wint. Bij ijshockey, ook een Olympische sport kun je wedden op de uitkomst in wedstrijden. De Olympische Winterspelen duren nog tot 20 februari en dus staan er elke dag honderden weddenschappen met daarbij een mooie sportsbook bonus voor je klaar.  

Wanneer komen de Nederlanders in actie?

Nederland pakt dan wel het meeste succes bij het schaatsen, ook in andere sporten doen we mee op olympisch niveau. Op vrijdag 11 februari is er namelijk skeleton waarbij Kimberley Bos op zoek gaat naar een medaille. Die dag is er oook een hoop schaatsen met zowel de 10 kilometer bij de mannen als verschillende shorttrack wedstrijden waar de Nederlanders medaillekansen hebben.

Verder dit weekend is er de reuzenslalom met Maarten Meiners en gaat Karlien Sleper op zoek naar Olympisch goud in de monobob (bobslee). Daarnaast is er opnieuw een hoop schaatsen. De 2-mans bobslee met Ivo de Bruin en Jelen Franjic is op maandagmiddag en ook bij de Big Air snowboard komen Nederlanders in actie. De hele week zijn er nog verschillende sporten en op zondag 20 februari om 13.00 is de sluitingsceremonie. Dat geeft je nog duizenden weddenschappen bij de bookmakers Nederland voordat de Spelen erop zitten. Laten we daarom snel kijken naar de speciale promotie bij Betcity.

Betcity promotie Betcity Spelen

©Betcity

De Betcity Spelen met een prijzenpot van € 6.200

Bij Betcity maak je deze weken kans op een deel van de prijzenpot van € 6.200, Die bestaat uit zowel freebets als cash prijzen. Hoe hoger jouw winnende odd is hoe hoger je op de ranglijst komt. Het gaat hier dus niet om de totale inzet van je weddenschap, maar om de hoogst winnende odd. Elke dag kun je meedoen om een van de dagprijzen te winnen. Tenslotte is er ook nog een eindklassement met een totale prijzenpot van € 2.500 waarbij je ook een gouden, zilveren of bronzen medaille kunt winnen. De nummer één pakt goud en de hoofdprijs van € 1.000. Betcity heeft wel vaker meer van zulke promoties en daarom raden we je zeker aan om eens onze Betcity ervaringen door te lezen. Via de link hieronder kom je direct uit bij deze bookmaker en de mooie promotie bij de Winterspelen.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.