Wedden op Argentinië – Colombia op dinsdag 1 februari 2022

Jeroen van den Berg
31.01.2022

Ook Zuid Amerika is in de ban van de WK kwalificatiewedstrijden. Op dinsdag nemen twee van Zuid Amerika’s beste landen het tegen elkaar op. Is Argentinië of Colombia de sterkste van de twee?

Argentine weet nipt te winnen van Chili

Zonder Lionel Messi en een vracht aan afmeldingen bij het Argentijns elftal had de ploeg van Lionel Scaloni de grootste moeite om Chili te verslaan. Door goals van Angel di Maria and Lautaro Martinez wist Argentinie toch te winnen. Nu heeft Argentinië zich al wel gekwalificeerd voor het WK maar zullen ze toch Brazilie willen verslaan op de ranglijst.

Tegen Colombia zijn er maar liefst vier geschorste spelers, maar aan de andere kant loopt de ziekenboeg wel leeg. Het wordt sowieso puzzelen voor Scaloni, maar dat wordt ongetwijfeld goedgemaakt door een flinke dosis zelfvertrouwen  De overwinning op Chili zorgde er namelijk voor dat de Argentijnen als 28 wedstrijden niet meer verslagen. De laatste nederlaag was in 2019 in de Copa America. De vorige wedstrijd tegen Colombia werd een gelijkspel, maar in de Copa America won Argentinie wel. We verwachten dan ook dat de Argentijnen favoriet zijn bij de beste bookmakers, maar pakken zo de odds erbij.

Colombia heeft WK lot in eigen handen

De vorige wedstrijd wisten de Colombianen niet te winnen en daardoor staat er tegen Argentinië een hoop op het spel.Colombia staat zesde in de groep en wist slechts drie van de laatste 15 wedstrijden te winnen. Toch staat Uruguay dat op dit moment op de play-offs plek staat nog binnen handbereik en is ook Peru nog bij te halen. Hoewel de zes laatste wedstrijden verloren gingen en er bovendien ook niet gescoord werd is er dus nog hoop voor het team van Reinaldo Rueda.

Coach Rueda heeft niet te maken met veel schorsingen en blessures. De enige speler die zal ontbreken is Yerry Mina die voor Everton uitkomt. Gaat het Colombia lukken om te winnen, of toch in ieder geval te scoren?Het zal toch eens tijd worden. Van de bookmakers Nederland zien we dat je de beste odds vindt bij Jack’s.

Argentinie favoriet tegen Colombia

© Jack’s -30/01/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden met de hoogste odds op deze wedstrijd

We verwachten wel dat Argentinië de beste papieren heeft om deze wedstrijd te winnen, maar toch zijn er wel een hoop afwezigen. Bij Jack’s zien we dat dat niet zo heel veel invloed heeft op de quoteringen. Zo krijg je voor winst van de Argentijnen 1.92 en staan de odds voor winst van Colombia op maar liefst 4.80. Een gelijkspel levert 3.10 op en lijkt er ook niet echt in te zitten. Via de link hieronder kun je direct inzetten met deze mooie odds.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.