Verbeterde odds bij Egypte – Marokko in de Afrika Cup

Jeroen van den Berg
29.01.2022

De Africa Cup is aangekomen bij de kwartfinales. Op zaterdag speelt Egypte tegen Marokko. Wie van deze landen gaat door naar de halve finale? Hier vind je verbeterde odds om te wedden op deze match.

Herhaling van de kwartfinale van 2017

Marokko en Egypte komen elkaar wel vaker tegen tijdens toernooien en deze wedstrijd is dan ook hetzelfde affiche als de kwartfinale van 2017. Egypte heeft de Africa Cup al acht keer gewonnen. Voor Marokko is het al meer dan 45 jaar geleden dat ze de titel voor het laatst wonnen. NU is Marokka van de twee landen wel het beste in de onderlinge duels. Van de 29 wedstrijden won Marokko er namelijk 14 tegenover drie overwinningen van Egypte

Toch hadden de Leeuwen van de Atlas het niet altijd even gemakkelijk dit toernooi. Zo moesten ze tegen Malawi terugkomen van een achterstand, maar wonnen ze uiteindelijk met 2-1 door goals van Youssef En-Nesyri en Achraf Hakimi. Egypte had penalty’s nodig tegen Ivoorkust  maar is wel een ronde verder. In 2017 won Egypte met 1-0 maar verloor in de finale van Kameroen. Wie verwachten de beste bookmakers dat er dit keer de kwartfinale gaat winnen?

Beide clubs hebben te maken met blessures en twijfelgevallen

Zowel Egypte als Marokka beleven voorlopig nog geen al te makkelijk toernooi. Zo speelde Marokko met 2-2 gelijk tegen Gabon en ook die wedstrijd moest Marokka terugkomen van een achterstand. Bij Marokko speelde Ilias Chair niet mee en gaan er geruchten dat ook deze wedstrijd er geen beroep op de speler van Queens Park Rangers gedaan kan worden. Achraf Hakimi trainde voor de wedstrijd tegen Malawi nog apart, maar wist toch zijn stempel op de wedstrijd te drukken.

Bij Egypte valt het op dat Mohamed Salah pas op een goal staat, maar zijn er vraagtekens bij doelman Mohamed El-Shennawy. Ook Hamdi Fathi lijkt nog een twijfelgeval te zijn voor deze kwartfinale.Laten we de quoteringen er eens bij pakken. Zoals we eerder al vertelden kun je nu profiteren van verhoogde odds bij deze wedstrijd. 

Egypte-marokko wedden in de africa cup

© Jack’s -28/01/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Waar vind je verbeterde odds bij Marokko – Egypte?

Wedden op deze schitterende Afrika Cup kwartfinale doe je nu het beste odds bij Jack’s. Hier zie je dat Marokka de favoriet is om het duel te winnen en krijg je 2.60 voor winst van de Leeuwen van de Atlas. Voor een overwinning van Egypte krijg je 3.45 en een gelijkspel staat op 2.65. Verwacht je echter dat Egypte wint en Mo Salah in de basis staat en scoort? Dan pak je maar liefst zeven keer je inzet met de Jack’s Specials. In onze Jack’s review lees je alles over deze specials en de bonussen bij deze bookmaker.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.