De beste odds bij STVV – Charleroi op vrijdag

Jeroen van den Berg
27.01.2022

Na het gelijkspel tegen Antwerp maakt STVV zich nu op voor de match tegen Charleroi dat al vier wedstrijden op rij niet meer won. Een mooie match tussen de nummer 11 en 6 van de Pro League.

STVV pakt inmiddels weer wat punten

Nog altijd is de huidige elfde plek beter dan de nummer 15 waarop Sint-Truiden vorig jaar eindigde. Toch zat te de ploeg even in een mindere periode en verloor het vij keer op rij. Het degradatiespook hing boven Stayen en STVV lijk een een dramatisch seizoen te gaan beleven. Het tij is inmiddels gekeerd en de punten komen weer binnen onder Brüls. Van de laatste vier wedstrijden werd er een verloren. Dat was die tegen Club Brugge op 15 januari. Van Eupen werd daarvoor wel gewonnen en ook de belangrijke match tegen Seraing werd gewonnen. Tegen Antwerp werd op dinsdag knap gelijk gespeeld en dus zullen de Kanaries ook vertrouwen hebben voor het duel tegen Charleroi. Verwachten de beste bookmakers België ook een overwinning van STVV? Dat zien we na het bespreken van de resultaten van Charleroi.

Charleroi ziet achterstand op top vier groter worden

Het lukt Charleroi maar niet om te winnen de laatste weken. Nadat er eind december al met 0-3 van Leuven werd verloren, was op 16 januari Antwerp met dezelfde cijfers te sterk. De twee wedstrijden erna werd er gelijk gespeeld. Eerst was het 0-0 tegen Gent maar vervolgens kwam Charleroi ook niet verder dan 1-1 gelijk tegen Kortrijk. Wat opvalt is dat Charleroi slechts een keer wist te scoren in vier wedstrijden. Dan wordt het natuurlijk wel erg lastig om te winnen. De achterstand op Anderlecht is inmiddels vijf punten. Tegelijkertijd komt Cercle Brugge ook steeds dichterbij. Charleroi moet dus wel winnen om zicht te houden op de top vier en moet zelfs uitkijken dat het niet afzakt naar de achtste plek. We gaan hieronder kijken waar je de beste quoteringen bij deze wedstrijd kunt vinden.

STVV Charleroi odds 28-01-2022

Waar vind je de beste odds bij STVV – Charleroi?

Van alle Belgische bookies zien we bij betway de beste odds. Onze ervaringen bij deze bookmaker vind je terug in onze Betway review. De odds van beide clubs liggen dicht bij elkaar. Charleroi is licht favoriet met 2.50 tegenover de 2.90 die je krijgt voor winst van STVV. Tenslotte staat een gelijkspel nog op 3.20. 

Het tweede seizoen van de Pro League is nog een stuk spannender dan het eerste deel. Deze wedstrijd is de eerste van het weekend maar ook op zaterdag en zondag staan er topwedstrijden voor je klaar. Houd daarom onze site in de gaten voor de beste odds en wedtips.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.