Wie zijn de overgebleven favorieten op de Australian Open?

Jeroen van den Berg
26.01.2022

De Australian Open is al even bezig en met het opzeggen van Djokovic in het middelpunt van de belangstelling, zou je haast vergeten dat er ook nog getennist wordt. WIe zijn de favorieten om de Australian Open te winnen?

Australian Open nadert de apotheose

Op het moment van schrijven heet Rafael Nadal net zijn kwartfinale weten te winnen en staat de wedstrijd tussen Gaël Monfils en Matteo Berrettini op het punt om te beginnen. De winnaar van die wedstrijd mag het tegen Nadal opnemen in de halve finale. Rafael Nadal kan bovendien geschiedenis schrijven. Als hij deze Grand Slam op zijn naam schrijft heeft hij meer titels dan Roger Federer en de afwezige Djokovic. 

Behalve Nadal, Monfils en Berrettini zitten ook Jannik Sinner, Stefanos Tsitsipas, Felix Auger-Aliassime en Daniil Medvedev nog in het toernooi. De laatste twee kwartfinales worden op woensdag gespeeld. Vrijdag vinden de halve finales plaats en op zondag is de grote finale bij het herentoernooi. Het damestoernooi kent op donderdag de halve finales en op zaterdag 29 januari de finale. Op beide toernooien kun je bij de beste bookmakers wedden en zijn er bovendien mooie promoties te vinden.

Wie is favoriet om de Australian Open te winnen?

De topfavoriet om deze editie van de Australian Open te winnen was Novak Djokovic. De tennisser uit Servië won al negen keer het toernooi. Van de nog deelnemende atleten heeft nog niemand het toernooi op zijn naam weten te schrijven. Nadal verloor al vier finales en Daniil Medvedev was vorig jaar de nummer twee van het toernooi. Die twee namen zijn de ook de spelers met de laagste quoteringen voor de toernooi overwinning bij de Nederlandse bookmakers.  Hoewel Berrettini een sterk toernooi kent en Nadal niet helemaal fit leek tijdens de kwartfinale is het maar de vraag hoe de online bookmakers Nederland over het verloop van het toernooi denken. We gaan hieronder alvast de odds van de mogelijke winnaars erbij pakken, maar vergeet niet dat je ook op de afzonderlijke wedstrijden kunt wedden.

Australian open wedden outrights 2022

©Betcity-25-01-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij de bookmakers

Van alle bookmakers hebben we Betcity geselecteerd om de odds bij deze wedstrijd te verzorgen. De odds zijn niet alleen goed, maar is er ook een spectaculaire Betcity bonus waar we je even op willen wijzen.  De nummer twee van vorig jaar is topfavoriet om het toernooi te winnen. Medvedev staat op 1.95 voor een eindoverwinning. Voor winst van Rafael Nadal krijg je op dit moment 3.50. Vervolgens lopen de odds hoog op zoals je hierboven kunt zien. Voor Matteo Berrettini krijg je nog 8.50 maar iedereen die daarna komt gaat ruim boven de tien keer je inzet. Je pakt deze odds via de link hieronder.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.