Excelsior – ADO Den Haag odds en voorbeschouwing

Jeroen van den Berg
24.01.2022

#AD – Op maandag en dinsdag vindt er een inhaalronde plaats van speeldag 21. Dinsdag avond nemen Excelsior en ADO Den Haag het tegen elkaar op. Hier vind je de voorbeschouwing en de beste odds.

Onderling verschil is twee punten in het voordeel van Excelsior

Helemaal bovenaan de Keuken Kampioen Divisie staat FC Volendam met een flinke voorsprong op de nummer 2 FC Emmen dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. Hetzelfde geldt voor Excelsior dat op evenveel punten (43) staat als Jong Ajax. Ado Den Haag staat vijfde met 41 punten. Het verschil tussen de nummer drie en nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie is dus slechts twee punten. Excelsior kan bij een overwinning de nummer twee positie overnemen terwijl ADO boven Jong Ajax en Excelsior kan komen om zo de derde plek te komen. 

Na negen overwinningen op rij kwam er vrijdag abrupt een eind aan de zegereeks van ADO. Roda versloeg in Kerkrade de ploeg uit de Hofstad met maar liefst 5-0. ADO kwam nog goed weg omdat ook Excelsior en Jong Ajax verloren. Aan de andere kant had ADO dus ook derde kunnen staan en voelt de nederlaag absoluut als een gemiste kans. Hoe dan ook, op dinsdagavond zullen beide ploegen vol voor de winst gaan. We gaan daarom zo ook kijken wat de beste bookmakers verwachten van deze match.

Excelsior al drie wedstrijden op rij niet gewonnen

Voor beide clubs zal de nederlaag dit weekend hard aan zijn gekomen, maar voor Excelsior betekende dit alweer de derde wedstrijd op rij dat er niet werd gewonnen. De laatste overwinning was op 10 december en dat was net voordat Groningen de Rotterdammers uitschakelden in de beker. Wat verder opvalt is dat Excelsior in drie wedstrijden slechts tot een doelpunt kwam. 

Wat dat betreft doen ADO het wel wat beter. De Hagenezen staan namelijk op 6 goals in drie wedstrijden en wisten alleen afgelopen vrijdag dus niet te scoren tegen Roda. ADO Den Haag is op Volendam na de meest scorende ploeg van de Keuken Kampioen Divisie. Hoe zit het met de quoteringen bij deze wedstrijd en wie is de bookmaker van dienst? 

 

Excelsior favoriet tegen ADO Den Haag

© Bet365-24/01/2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Bet365

Van alle Nederlandse bookmakers zien we de beste odds bij Bet365. Dat gebeurt overigens wel vaker zoals je hebt kunnen lezen in onze Bet365 review. De kansen van beide ploegen gaan redelijk gelijk op. Toch liggen de odds voor winst van Excelsior net iets lager met 2.30. Voor een overwinning van ADO staan de odds op 2.90. Een gelijkspel levert 3.60 op Dat betekent dus dat je ruim je inzet verdubbeld als je voorspelling uitkomt. Gelijk deze odds pakken? Klik dan op onderstaande odds!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.