Wedden op Chelsea – Manchester City met € 5,00 gratis bij BetCity!

Jeroen van den Berg
04.01.2023

De eerste echte kraker in de Premier League in 2023 is al op donderdag 5 januari en gaat tussen Chelsea en Manchester City. Een geweldige wedstrijd waarbij je nu een gratis weddenschap van € 5,00 kunt krijgen.

Betcity freebet bij wedstrijd van de week Chelsea - Manchester City

Gratis weddenschap van 5 euro bij Chelsea – Manchester City

De clash tussen Chelsea en Manchester City is wedstrijd van de week bij Betcity en dat levert je gelijk een mooie bonus op. BetCity geeft je namelijk een gratis weddenschap ter waarde van € 5,00 bij deze wedstrijd. om deze gratis weddenschap te ontvangen Hoef je niet eens in te zetten op de wedstrijd dus Chelsea en Manchester City, maar is een storting van €20,00 al genoeg.

Pak de gratis weddenschap bij Betcity

Chelsea kent nog een geweldig seizoen onder de nieuwe coach Graham Potter, de resultaten van Manchester City zijn dit seizoen een stuk beter dan die van een tegenstander. Toch heeft de ploeg van Pep Guardiola een ruime achterstand op koploper Arsenal. Chelsea staat op de tiende plek en heeft dus ook het nodige goed te maken. In alle opzichten is dit dus een geweldige wedstrijd om op in te zetten. De gratis weddenschap is natuurlijk extra mooi meegenomen. Hieronder zullen we je uitleggen hoe je van deze bonus kunt profiteren.

Hoe pak je de gratis weddenschap van BetCity?

Een groot voordeel van deze Betcity bonus is dat zowel nieuwe als reeds geregistreerde spelers en gebruik van kunnen maken. Heb je nog geen account bij deze bookmaker dan kun je aanmelden via de links op deze pagina daarbij krijg je dan ook direct een mooie welkomstbonus. Je kunt de bonus selecteren bij het maken van je storting. Als je vervolgens €20 of meer stort ontvang je een € 5,00 free Bet die je kunt gebruiken op de wedstrijd Chelsea Manchester City. Hieronder zie je in vier stappen hoe jij deze bonus kunt claimen en gebruiken.

  1. Login of registreer je bij BetCity
  2. Selecteer de bonus bij het storten
  3. Doe een storting van minimaal € 20,00
  4. Ontvang een € 5,00 free bet en zet deze in op de wedstrijd van de week
Claim de BetCity Freebet

Voorwaarden bij de BetCity free bet

Hoewel er een hoop bonussen zijn waar veel en strenge promotie voorwaarden aan vast hangen, is dit bij deze bookmaker bonus niet het geval. Wel moet je rekening houden dat deze bonus alleen beschikbaar is voor spelers van 24 jaar of ouder die minstens een storting hebben gedaan Er is een minimale storting van €20 vereist en je kunt deze bonus claimen tussen 3 januari en 5 januari negen uur ’s avonds.

Vervolgens kun je de gratis weddenschap inzetten tot 5 januari om 23.00 uur. . Je kunt deze gebruiken voor zowel live als pre-match weddenschappen, maar alleen bij de wedstrijd van de week. De inleg van deze gratis weddenschap wordt niet uitgekeerd, alleen de winst. Deze gratis weddenschap en de gunstige voorwaarden maken het wedden op Chelsea – Manchester City wel heel erg aantrekkelijk

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.