Tot € 20 gratis bij wedden op FC Twente – FC Emmen

Jeroen van den Berg
06.01.2023

Bij Livescore Bet vieren ze de herstart van het Eredivisie seizoen met een geweldige bonus. Zo krijg je namelijk een gratis weddenschap bij de wedstrijd tussen FC Twente en FC Emmen die kan oplopen tot € 20,00.

Pak een free bet tot € 20,00 bij FC Twente – FC Emmen

Wedden op FC Emmen – FC Emmen wordt met een gratis weddenschap van Livescore Bet wel heel erg interessant. Bij verlies van je weddenschap krijg je namelijk een free bet ter waarde van je inzet tot € 20,00. Waar je vaak ziet dat een verdiende free bet ingezet moet worden in dezelfde competitie of dezelfde sport, is dat nu niet het geval. Je kunt zelf kiezen op welke sport je de gratis weddenschap gebruikt.

Free bet tot € 20,00 bij Livescore bet FC Teente - FC Emmen

Je krijgt de weddenschap al door een pre-match weddenschap te plaatsen op FC Twente – FC Emmen met minimale odds van 2.00. Als je de initiële weddenschap verliest ontvang je je geld terug in de vorm van een free bet. De waarde van de freebet is gekoppeld aan je initiële inzet met een maximum van € 20,00. De hoogste free bet krijg je dus als je € 20,00 of meer inzet.

© Livescorebet – screenshot van 05-01-2023

Hoe kun je de gratis weddenschap ontvangen?

Deze bonus is beschikbaar voor alle spelers van 24 jaar of ouder. Dat betekent dus dat iedereen van deze Livescore Bet bonus gebruik kunt maken. Wel dien je je natuurlijk eerst te registreren. Als je dat nog niet eerder hebt gedaan, dan kun je via de links in dit artikel ook gelijk een mooie welkomstbonus die oploopt tot € 100! Ook dit is een gratis weddenschap.

Het enige waar je rekening mee houden is dat je geen kwalificerende weddenschap kunt plaatsen met free bet tokens. Het lukt dus niet om je freebet te ontvangen na het plaatsen van een gratis weddenschap op deze wedstrijd. De minimale odds zijn 2.00 en je dient deze voor een pre-match weddenschap te gebruiken. Je krijgt de freebet alleen als je jouw kwalificerende weddenschap verliest.

Voorwaarden bij deze Livescore Bet bonus

Aan elke bookmaker bonus zitten voorwaarden vast en dat is dan ook bij deze promotie het geval. Toch valt het allemaal prima mee met wat er in de kleine regeltjes staat. De belangrijkste voorwaarde is dat je alleen een gratis weddenschap krijgt als je jouw eerste bet op FC Twente – FC Emmen verliest. Daarbij is het dus belangrijk dat je free bet gekoppeld wordt aan je initiële inzet en dat je in moet zetten op live weddenschappen met odds van minimaal 2.00.

Tenslotte is het dus niet mogelijk om free bet tokens van andere bonussen te gebruiken om je te kwalificeren voor deze gratis weddenschap. Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan staat na afwikkeling van je weddenschap jouw free bet binnen die uur op je account.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.