Quoteringen + wedtips en odds bij FC Utrecht – Feyenoord

Jeroen van den Berg
06.01.2023

In de Galgenwaard speelt FC Utrecht op zondagmiddag tegen koploper Feyenoord. Een geweldige wedstrijd waar we, zoals je toch wel van ons gewend bent, een heerlijke bonus bij hebben gevonden!

De beste odds en wedtips om te wedden op FC Utrecht – Feyenoord

Om te wedden op FC Utrecht – Feyenoord ben je natuurlijk op zoek naar de beste odds. Die vind je dit weekend bij Circus. Winst van Feyenoord staat hier bijvoorbeeld op 1.82 terwijl je bij andere beste bookmakers net 1.75 krijgt. Ook de quotering voor winst van FC Utrecht is hier net even wat hoger dan bij de concurrentie. Bij Circus wedden op een Utrechtse overwinning levert je 4.05 op waar je elders niet boven de 4.00 uitkomt. We raden je daarom ook aan voor deze bookmaker te kiezen.

Wedtop + odds FC Utrecht - Feyenoord

Feyenoord wist de -1,5 handicap in vijf van haar laatste 6 wedstrijden te behalen en dat is dan ook een goede weddenschap om op in te zetten. Hier krijg je namelijk 1.95 voor. Een andere mooie wedtip is om in te zetten op “Beide teams scoren”. In 7 van de 9 laatste uitwedstrijden van Feyenoord tegen een team uit het linkerrijtje gebeurde dat namelijk. Beide Teams scoren levert je 1.56 op. Behalve deze wedtips bij FC Utrecht – Feyenoord, staat er ook nog een mooie bonus voor je klaar. Je komt direct bij de bonus uit door op de links op deze pagina te klikken. Hieronder zullen we je natuurlijk eerst eens uitleggen wat je precies kunt verwachten.

Gratis weddenschap tot € 20,00 bij FC Utrecht – Feyenoord

Zowel nieuwe als reeds geregistreerde spelers kunnen bij Circus een gratis weddenschap ontvangen door te wedden op FC Utrecht – Feyenoord. Die gratis weddenschap krijg je als je een enkelvoudige weddenschap plaatst met odds van minimaal 1.30 op de wedstrijd FC Utrecht- Feyenoord. Het maakt hierbij niet uit of je een live of een pre-match bet plaatst.

In je wedfiche kun je aanklikken dat je opteert voor de free bet en zodra jouw weddenschap bij deze wedstrijd is afgelopen, krijg je een free bet in je account met het bedrag van je kwalificerende bet. Dit is maximaal € 20,00. Zo verdien je dus een gratis weddenschap ter hoogte van je oorspronkelijke bet op FC Utrecht – Feyenoord. Een prima deal die je zeker niet mag missen.

Zo pak je de Circus freebet bij FC Utrecht – Feyenoord

Om de Circus bonus te ontvangen, heb je natuurlijk een account nodig. Registreer je daarom eerst, of login bij Circus. Je krijg de bonus alleen als je 24 jaar of ouder bent en minimaal € 1,00 inzet op een weddenschap met odds van 1.30 bij FC Utrecht – Feyenoord. Na het kiezen van je weddenschap klik je de bonus aan in je betslip en krijg je direct na het afhandelen een weddenschap in je account ter waarde van je oorspronkelijke inzet bedrag met een maximum van € 20,00. Vervolgens heb je 7 dagen de tijd na het accepteren van de free bet om deze in te zetten op een sport naar keuze. De eventuele winst uit die weddenschap is direct opneembaar, maar de inzet van de freebet gaat terug naar Circus.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.