100.000 euro prijzenpot bij de Betcity WK-pool

Jeroen van den Berg
10.11.2022

Het WK komt nu wel heel dichtbij en bij een wereldkampioenschap hoort natuurlijk ook een pool. Bij Betcity nemen ze dat heel serieus en maak je kans op een deel van € 100.000

De grootste WK-pool van Nederland

Met het WK in aantocht organiseren ze bij Betcity de grootste WK-pool van Nederland. Of toch in ieder geval de grootste prijzenpot. Deze WK 2022 bonus heeft namelijk een prijzenpot van € 100.000. De grootste spelers en meester voorspellers van dit WK zullen zo een mooi bedrag kunnen winnen. Deze Betcity WK-pool bestaat uit 5 fasen, namelijk de groepsfase, achtste finales, kwartfinales, halve finales en natuurlijk de finale. Daarbij is er ook nog een overall eindklassement.

Meld je aan voor de WK Pool

Elke fase vul jij je voorspelling in hoe hoe meer voorspellingen jij goed hebt, hoe meer punten je scoort. Van fase 1 t/m 5 heeft elke fase een € 10.000 prijzenpot en de laatste 50.000 euro gaat naar het eindklassement. Hoeveel jij wint, hangt af van je plek op de ranglijst in de Betcity WK pool. De hoofdprijs in de eerste vijf fases is € 2.500 maar als je ook het eindklassement wint, pak je maar liefst € 10.000!

Betcity WK pool met 100.euro prijzenpot

©Betcity – screenshot van 10/11/2022

Voorspel de winnaar van het WK

Als je wilt meedoen aan deze WK-pool, heb je natuurlijk een Betcity account nodig. Nog geen account? Registreer je dan gelijk en pak gelijk de Betcity welkomstbonus waarbij je een gratis weddenschap krijgt tot wel € 50,00! Zonder registratie kun je je niet registreren voor de WK-pool. De top 2.000 in het eindklassement valt in de prijzen, waarbij de minimale prijs € 5,00 is. Meedoen is volledig gratis en daarom dat Nederland zich massaal inschrijft voor dit geweldige spel.

Aanmelden bij BetCity

Elke fase heeft zijn eigen deadline. De eerste fase verstrijkt op 20 november 2022 om 17.00 uur. Zo heel veel tijd is er dus niet en daarom dat we je aanraden je toch maar snel een transfer naar Betcity te maken. Daarbij zijn er nog wel meer bonussen waar je aanspraak op kunt maken.

BetCity welkomstbonus 50 euro

©Betcity – screenshot van 10/11/2022

Nieuwe spelers pakken ook een welkomstbonus

Bij Betcity pak je nu als nieuwe speler ook een prima welkomstbonus van € 50,00. Dat is gelijk een mooi bedrag om te wedden winnaar WK of een van de vele WK wedstrijden. Via de links op deze pagina, meld je je direct aan en hoef je alleen nog maar een eerste storting te maken. Je bonus wordt gekoppeld aan je bonusbedrag. Stort je dus € 50,00 of meer dan pak je € 50,00! De winst die je uit je free bet haalt is bovendien direct beschikbaar. .

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.