Win 50x je inzet bij Kroatië – België met Circus!

Sam Balk
30.11.2022

Een zeer belangrijke wedstrijd in Groep F is Kroatië – België,  beide teams moeten winnen op verzekerd te zijn voor een plekje in de laatste 16. Ook heeft Circus een hele mooie actie voor deze wedstrijd waarbij je 50x je inzet kunt krijgen, wij vertellen jullie daar graag  meer over!

Win 50x je inleg als beide teams scoren bij Kroatië – België met Circus!

50x odds boost Kroatië - België

De derde ronde op het WK 2022 is al volop aan de gang en op donderdag 1 december is het de beurt aan België om nog door te kunnen gaan naar de laatste 16. Om dit te behalen zijn de Belgen verplicht om de wedstrijd te winnen. De bookmaker is gekomen met een prachtige welkomstbonus, namelijk de Circus Super Odds 50x je inzet bij Kroatië – België als beide teams scoren in de wedstrijd. De maximale inzet bedraagt € 1,00, dus met deze weddenschap kan je al 50 euro verdienen.

Hoe pak je 50x je inzet bij Kroatië – België?

Als je als nieuwe speler aanmeld bij Circus maak je dus kans op deze 50 euro, je hoeft enkel 20 euro te storten en 24 jaar of ouder te zijn. Via onze knop in buttons op de pagina ga je direct naar de juiste pagina om direct deze weddenschap te zetten. Deze Circus welkomstbonus is ideaal om te beginnen bij deze Nederlandse bookmaker. Het aanmelden is binnen mum van tijd gedaan waarna je direct 1 euro kan inzetten op Kroatië – België.

Super odd circus

© Circus – screenshot van 30-11-2022

Wedden op Kroatië vs België – 3 wedtips van experts

België heeft niet de beste start gemaakt op het WK 2022 door te verliezen van Marokko loopt het kans op de laatste 16 te missen. Hoewel Kroatië het ook niet fantastisch gedaan heeft is een gelijkspel genoeg voor Kroatië. Er is dus grote kans dat beide teams scoren in deze wedstrijd wat een unieke mogelijkheid is om 50x je inzet te pakken bij Kroatië – België. Wij denken dat er sowieso genoeg doelpunten gaan vallen in deze wedstrijd, natuurlijk hopen we op een overwinning voor onze zuiderburen. Maar het beloofd een spannende pot te worden, hieronder hebben wij nog diverse wedtips gezet van onze expert die jullie ook eventueel kunnen gebruiken.

Beide teams krijgen vele goals tegen, hoewel ze ook regelmatig zelf doelpunten scoren, daarom vinden wij de quotering van BetCity interessant. Daarnaast heeft België een fantastische voorhoede, hoewel ze in de laatste wedstrijd niet wisten te scoren verwachten wij dat ze extra gebrand zijn om zo snel mogelijk een voorsprong in handen te krijgen en daarom denken wij dat de quotering van België scoort in de 1e helft ook wel eens super interessant kan zijn. Als laatste hebben wij gekozen voor Kevin de Bruyne geeft een assist, daarbij heb je mooie quoteringen bij Unibet. De superster van Manchester City is vaak de spelverdeler met een uitstekende pass, wij denken dat Kevin de Bruyne nog wel eens de assist kan gaan geven in deze wedstrijd.

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.