Tyson Fury vs Dereck Chisora odds en voorbeschouwing 03-12-2022

Jeroen van den Berg
30.11.2022

Tyson Fury en Dereck Chisora ​​boksen dit weekend tegen elkaar in Londen. Fury verdedigt zijn WBC-wereldtitel in het zwaargewicht in zijn derde gevecht tegen Chisora. In dit artikel bespreken we niet alleen het aankomende gevecht, maar gaan we natuurlijk ook over de  odds.

Wedden op Tyson Fury - Dereck Chisora

©LivescoreBet – 30/11/2022 – quoteirngen zijn onderhevig aan verandering

Fury al twee keer te sterk voor Dereck Chisora

In zowel 2011 als 2014 stond Tyson Fury al in de ring tegen Dereck Chisora. In beide gevechten won The Gypsy King. Het staat dus 2-0 voor Fury, maar Chisora aast acht jaar na het laatste gevecht natuurlijk op revanche. Tyson Fury had gehoopt op zaterdag tegen Anthony Joshua te boksen, maar die onderhandelingen liepen spaak. Fury gaat het gevecht in met een record van 32-0-1. De enige keer dat Gypsy King niet won, was in de eerste van zijn drie gevechten tegen Deontay Wilder.

Toch is het alweer even geleden dat Fury in de ring stond. De vorige partij was namelijk in april van dit jaar toen Fury zes rondes nodig had tegen Dilian Whyte in het Wembley stadion. Waar de huidige kampioen zwaargewicht een paar jaar geleden nog zijn pensioen aankondigde, lijkt hij niet te houden en blijft hij maar winnen. Geven de Nederlandse bookmakers ook dit gevecht weer de favorietenrol aan Tyson Fury?

Tweede poging van Chisora om de WBC Heavyweight titel te winnen

Het gevechten tussen Fury en Chisora op 3 december 2022 in het Tottenham Hotspur stadion zal Chisora’s tweede poging zijn om de WBC-zwaargewicht titel te winnen. Eerder probeerde hij dat al in 2012 in München. Toen ging de unanieme beslissing echter naar Vitali Klitschko en kon Chisora dus fluiten naar zijn wereldtitel.

De statistieken van Chisora zijn een stuk minder dan die van Tyson Fury. Chisora staat namelijk op 33-12 en won zijn meest recente gevecht van de Bulgaarse schandaalbokser Kubrat Pulev. Voor de in Zimbabwe geboren Brit beginnen de jaren echter wel te tellen. Hij is vijf jaar ouder dan Fury en moet het ook doen met minder lengte en reikwijdte. Het aantal KO’s is tussen beide boksers dan wel weer gelijk. Behalve de beste odds zullen we hieronder ook een van de betere bookmaker bonussen voor je belichten. Zo ben je gelijk klaar om te wedden op Fury-Chisora.

Waar kun je het beste wedden op Tyson Fury vs Dereck Chisora?

Van alle bookmakers vind je momenteel de hoogste odds bij Livescore Bet. Behalve goede quoteringen is ook de LivescoreBet welkomstbonus zeker de moeite waard. NIeuwe spelers krijgen hier namelijk tot € 100 aan gratis weddenschappen. Dat komt goed uit als je wilt gratis wedden op Tyson FUry vs Dereck Chisora.

Bij Livescore Bet is Tyson Fury de absolute topfavoriet. WInst van Fury staat op 1.03 en voor een overwinning van Chisora krijg je maar liefst elf keer je inzet. In de afbeelding hierboven zie je deze odds terug met daarbij een aantal interessante fight specials.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.