Betcity Nederland – Verenigde Staten Odds Boost met 100x je inzet!

Jeroen van den Berg
30.11.2022

Het is zover! Het Nederlands elftal heeft op het WK de knock-out fase bereikt en gaat tegen de Verenigde Staten op zoek naar een plek in de kwartfinale. Denk jij dat Oranje wint? Dan pak je nu Betcity maar liefst 100x je inzet!

betcity ned usa boost

© BetCity – screenshot van 30-11-2022

Betcity Odds Boost geeft 100x je inzet als Nederland wint van de Verenigde Staten

Voetballend ging het wellicht niet zoals we hoopten, maar uiteindelijk is Nederland wel gewoon groepshoofd geworden in groep A. Daarom treffen ze nu in de achtste finale de Verenigde Staten, de nummer twee uit Groep B. Speciaal om te vieren dat Oranje de groepsfase heeft overleefd, pak je nu maar liefst 100 keer je inzet als Oranje wint. Dat doe je met de Betcity odds boost speciaal voor nieuwe spelers.

Pak de BetCity 100x boost

Het Oranje van Louis van Gaal is bij de bookmakers favoriet om ten koste van de Verenigde Staten de kwartfinale te bereiken. Je krijgt met reguliere odds namelijk 1.86 voor winst van Oranje tegenover 4.80 voor een overwinning van de VS. Wedden op winst van Nederland geeft je dan al een mooie odd, maar 100x je inleg pakken als Oranje wint klinkt natuurlijk nog aantrekkelijker! Om die odds te activeren, dien je je eerst bij Betcity aan te melden. Dat doe je via de links in dit artikel. Je kunt maximaal € 1,00 inzetten maar daarmee kun je dus wel € 100 winnen. Deze promotie is geldig tot vlak voor de aftrap van Nederland – Verenigde Staten op zaterdag. Wacht dus niet te lang.

Nederland USA Betcity Boost

Zo pak je 100x je inzet bij Nederland – Verenigde Staten

Deze Betcity welkomstbonus is zoals de naam al doet vermoeden alleen voor nieuwe spelers. Je moet dus eerst een account aanmaken om de odds boost van 100x je inzet bij Nederland – Verenigde Staten te pakken. Klik daarom op een van de links op deze pagina om je gelijk te registreren voor deze bonu. Na het aanmelden hoef je alleen maar de odds boost te claimen en vervolgens € 20,00 of meer te storten. Je hoeft niet eens eerst een andere weddenschap te plaatsen..

Aanmelden bij BetCity

Van je gestorte bedrag zeg je vervolgens € 1,00 in op wedstrijd Nederland – Verenigde Staten via de odds boost promotie in je account. Wint Nederlands vervolgens op zaterdag van Amerika? Dan pak je dus € 100! Zo makkelijk is het.

Nog meer WK bonussen bij BetCity

Wedden op Nederland WK 2022 wordt met de odds boost wel heel interessant. Toch heeft Betcity niet alleen maar bonussen voor nieuwe spelers. Tijdens het hele toernooi zijn er verschillende Betcity bonussen te vinden. Zo kom je ook bij andere wedstrijden odds boosts tegen, zijn er vaak gratis bets te verdienen en kun je zelfs een heus Oranje shirt verdienen. Je merkt het al, zowel nieuwe als reeds geregistreerde spelers worden op hun wenken bediend. Meld je daarom snel aan.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.