Oranje wereldkampioen? Dan pak je bij Jacks 100x je inzet!

Jeroen van den Berg
01.12.2022

Gaat Oranje het Wk winnen? Dat is ongetwijfeld de meest gestelde vraag van Nederland de komende maand. Bij Jack’s kun je 100 keer je inleg winnen als het Nederlands elftal wereldkampioen wordt.

Er is ook een boost voor de wedstrijd nederland vs verenigde staten:

NED USA Jacks Boost

100 keer je inzet als Nederland wereldkampioen wordt

Heb jij wel oren naar odds van 100.00 als het Nederlands elftal wereldkampioen wordt? Dan raden we je aan snel naar Jack’s te gaan om deze WK bonus in te koppen. Voordat je deze odds krijgt, dien je eerst deze bonus te activeren. Vervolgens plaats je vijf weddenschappen die voor 20 november aanstaande afgerond zijn. De minimale inzet per weddenschap is € 20,00 met odds van 1.50 per selectie in je betslip. Zodra deze vijf weddenschappen afgerond zijn, ontvang je de odds boost van 100.00 die alleen geldig is op de weddenschap ‘Oranje wint het WK voetbal 2022’.

De vijf weddenschappen hoeven niet op het aankomende WK geplaatst te worden. Dat zal wel heel lastig zijn aangezien alle bets voor 20 november afgerond moeten zijn. Je mag inzetten op elke wedstrijd of sport, zolang je maar aan de minimale odds voldoet. Op de odds boost kun je maximaal € 1,00 inzetten. Verder kun je deze bonus niet combineren met andere bonussen of Jack’s Specials. Ook tellen freebets, Jack’s Specials en odd/profit boosts niet mee als kwalificerende weddenschap.

Jacks WK Bonus Oranje wereldkampioen

© Jack’s – screenshot van 8-11-2022

De beste odds om te wedden op het Nederlands elftal

Wellicht dat je je afvraagt hoe je op het WK 2022 wedden op Nederland kunt en wat de odds zijn voor Nederland. Je kunt namelijk ook zonder deze bonus wedden op Oranje. De grote favoriet bij de bookmakers is Brazilië waar je vijf keer je inzet voor krijgt als zij het WK winnen. Argentinië en Frankrijk komen op de tweede en derde plek met respectievelijk 7.00 en 7.50. Voor winst van Nederland krijg je 14 keer je inzet. Daarmee geven de bookmakers Oranje wel degelijk een kans.

Behalve wedden of Nederland het WK wint, kun je ook al inzetten op de drie groepswedstrijden van de ploeg van Louis van Gaal. Alle wedstrijden staan al klaar om bij Jack’s in te zetten. Voor sommigen is het nog wat vroeg, maar voor ons kan het WK niet snel genoeg beginnen. Zet daarom nu al in met deze goede odds en pak ook zeker nog een extra bonus!

€ 50 freebet bij Jack’s voor nieuwe spelers

De odds boost is niet de enige promotie die voor je klaar staat bij Jack’s. Je kunt namelijk ook een mooie Jack’s welkomstbonus pakken waarmee je een gratis weddenschap van € 50,00 krijgt. Hiervoor hoef je je alleen maar aan te melden en een eerste storting van minimaal € 20,00 te maken. Vervolgens kun je de freebet vrij inzetten op zowel live als pre match weddenschappen. Zo makkelijk is het om niet één maar zelfs twee bonussen te pakken bij deze bookmaker.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.