Circus WK 2022 Challenge – €20.000 euro prijzenpot

Sam Balk
16.11.2022

Het WK 2022 is om de hoek en waar iedereen van houdt is natuurlijk een poule waar je ook nog eens kans maakt op mooie prijzen. En Circus komt nu met een voorspellingspoule met €20.000 euro prijzenpot.

Circus WK 2022 Challenge

Circus WK 2022 Challenge met €20.000 euro prijzenpot

Circus organiseert een WK 2022 Challenge waar je gratis aan mee kunt doen. Als je 24 jaar of ouder bent kom je in aanmerking voor deze mooie promotie van Circus en het enige wat je hoeft te doen is aan te melden via onze link en te voorspellen! Je kunt punten in het klassement sparen door zowel wedstrijden goed te hebben als daadwerkelijk uitslagen perfect ingevuld te hebben.

De poule bestaat uit 2 verschillende fases waarbij je in de eerste fase punten kunt verdienen in de groepsfase en in de 2e fase kan je punten verdienen in de knock-out fase van het wereldkampioenschap.

Elke fase vul jij je voorspelling in hoe hoe meer voorspellingen jij goed hebt, hoe meer punten je scoort. Voorspel jij tijdens de groepsfase de uitslag (1X2) van een wedstrijd correct?

Dan scoor je 10 punten! Weet je de exacte uitslag goed te raden dan scoor je maar liefst 25 punten. Ook heb je 5 boosters waarmee jij je punten kunt verdubbelen voor een specifieke wedstrijd, als je deze optimaal benut kun je veel punten hiermee scoren.

BetXtra Circus

Bij de knock-out fase zijn alle punten verdubbeld en kun je 25 punten scoren voor een juiste winnaar te selecteren en 50 punten bij een juiste uitslag.

Je kunt ook door weddenschappen te plaatsen extra booster verdienen door in te zetten op de wedstrijden. Op alle wedstrijden van het Nederlands elftal zijn alle punten overigens verdubbeld. Tijdens de groepsfase kun je 5 boosters gebruiken en tijdens de knock-out fase kun je 3 boosters gebruiken, als je slim bent zet je alle boosters in tijdens wedstrijden van Nederland aangezien de punten dan toch al verdubbeld zijn.

De beste pagina’s voor het wedden op WK 2022

Wanneer val je in de prijzen met de Circus WK 2022 Challenge?

Je valt in de prijzen als je uiteindelijk in de top 100 staat na afloop van het WK 2022, de prijzenpot van €20.000 euro wordt verdeeld onder de spelers. Je kunt tijdens deze challenge ook free bets en odds boost verdienen. Bij een juiste voorspelling van het Nederlands elftal kun je een free bet verdienen van 5 euro die je kunt inzetten op de wedstrijden van het WK 2022.

Circus challange wk 2022

Je kunt samen met je eigen vrienden een competitie aanmaken op Circus en de beste van elke competitie speelt mee voor die top 100 als je daadwerkelijk genoeg punten hebt om bij de experts te horen. Kan jij bewijzen dat jij de expert bent in het voorspellen van het WK 2022 meld je dan snel aan bij Circus!

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.