50x je inleg als Marokko scoort tegen Frankrijk!

Jeroen van den Berg
13.12.2022

Wedden op Frankrijk – Marokko wordt met de Jack’s bonus wel heel interessant. Zo krijg je namelijk 50 keer je inzet tot € 50,00 als Marokko weet te scoren! Daarnaast zijn er ook nog een hoop andere bonussen.

Win € 50,00 bij een doelpunt van Marokko in de halve finale

De wedstrijd tussen Frankrijk en Marokko is in alle opzichten speciaal. Zo is het de eerste keer dat Marokko in de halve finale van het WK staat en daarmee zijn ze zelfs het eerste Afrikaanse land dat het zover schopt op een wereldkampioenschap. Daarom dat iedereen ook op zoek is naar een goede WK 2022 bonus om te wedden op deze wedstrijd.

Die bonus vind je bij Jack’s. Als je namelijk denkt dat Marokko scoort tegen Frankrijk, dan win je bij Jack’s als nieuwe speler € 50,00! Je hoeft maar één euro in te zetten en pakt dus 50x je inzet. Deze Jack’s bonus is alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Maar niet getreurd, ook als je al vaker bij Jack’s gespeeld hebt is er nog een mooie bonus te pakken. Die zullen we even verderop in dit artikel bespreken. Laten we eerst eens kijken hoe je 50 keer je inleg kunt pakken bij een doelpunt van Marokko tegen Frankrijk.

50x je inzet als Marokko scoort tegen Frankrijk

© Jack’s – screenshot van 13-12-2022

Hoe pak je deze Jack’s WK bonus?

Om € 50,00 te winnen bij de wedstrijd tussen Marokko en Frankrijk ben je in een paar stappen klaar. Ten eerste dien je je bij deze bookmaker aan te melden via een van de knoppen op deze pagina. Vervolgens kun je de bonus gelijk bij je eerste storting claimen. Er geldt een minimale € 10,00 storting om de odds boost te ontvangen. Van je gestorte bedrag zet je tenslotte maximaal € 1,00 in op “Totaal aantal doelpunten door Marokko, meer dan 0,5”.

Komt Marokko in de reguliere speeltijd tot scoren tegen Frankrijk? Dan krijg je direct na de wedstrijd € 50,00 in je account gestort! Zo makkelijk is het om deze Jack’s welkomstbonus te pakken en dus € 50,00 te winnen.

Jack’s bonussen tijdens het WK

Zelfs als je al vaker gespeeld hebt bij Jack’s kun je nog altijd goede bookmaker bonussen pakken. Ze staat er elke wedstrijd tot € 50 extra voor je klaar met de profitboost. In de bonus sectie van je account kunt je de profit boost in de sectie free bets & extra’s vinden. Na het claimen krijg je 25% profit boost op betbuilder weddenschappen met minimale odds van 1.40. Hierbij kun je tot € 50,00 extra winst pakken per wedstrijd.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.