Quotering Argentinië Frankrijk Odds & Wed tip

Sam Balk
15.12.2022

Eindelijk is het zover en weten we wat de WK-finale van 2022 wordt: Argentinië tegen Frankrijk. Het wordt de grote clash tussen de twee PSG-sterren Messi en Mbappe. De enige vraag is wie aan het eind de winnaar zal zijn? Zal Mbappe, op de jonge leeftijd van 23 jaar, voor de tweede keer wereldkampioen worden met zijn Franse team, of kan Messi de titel winnen voor Argentinië in zijn laatste WK-wedstrijd?

Wij analyseren voor u de odds en de beste weddenschappen voor de wedstrijd en geven u hier ook de meest interessante odds boost en promo’s voor de wedstrijd!

Betcity Boost Argentinië - Frankrijk

Laten we beginnen met de Betcity Boost: Nieuwe klanten die zich registreren bij Betcity kunnen een 100x Boost krijgen op een overwinning voor Argentinië of een overwinning voor Frankrijk. Bij Betcity is het cruciaal dat je je registreert en minstens 20€ stort.

Dan kunt u 1€ inzetten op Argentinië om te winnen of Frankrijk om te winnen en als de inzet wint krijgt u 100x uw inzet.

Weddenschap voor Argentinië Frankrijk

Voordat we kijken naar de normale odds voor het spel, laten we eens kijken naar de huidige promo-aanbieding van Jacks Nederland. Net als bij Betcity is er ook een odds boost, maar in dit geval is het slechts 50x in plaats van 100x van je inzet. Toch is dit een zeer goede aanbieding en als je liever bij Jacks wedt dan bij Betcity, dan kun je voor deze aanbieding kiezen.

Jacks Boost ARG FRA

Ga door met de normale kansen. Want als je geen zin hebt in een boost maar wel speciale weddenschappen wilt afsluiten, hier zijn de kansen:

Argentinien – Frankreich
Wed tips bet365 Circus logo betcity.nl
Win Argentinië (90 min) 2,80 2,80 2,88
Remis (90 min) 3,00 3,05 2,95
Win Frankrijk (90 min) 2,75 2,75 2,85
Argentinië wereldkampioen 2,00 1.90 1.93
Frankrijk wordt wereldkampioen 1,80 1,84 1.87

Zoals we kunnen zien, is het eigenlijk heel gelijkmatig en een bookmakersvergelijking bevestigt dat. Uiteindelijk is Frankrijk de lichte favoriet, maar slechts met een heel klein verschil.

Volgens ons is een gelijkspel een interessante optie. Waarom? Aan de ene kant zijn de kansen goed, aan de andere kant wordt het waarschijnlijk een zwaar bevochten wedstrijd die niemand zo snel wil opgeven.

Frankrijk staat er sowieso om bekend op veilig en defensief te spelen. Argentinië zou op dezelfde manier kunnen spelen en wachten tot Messi een briljant moment heeft.

Wij wedden daarom op een gelijkspel na 90 minuten en kiezen voor de WK-tip van Argentinië.

Meer Weddenschappen voor de wedstrijd

Zoals altijd heeft bet365 Nederland een aantal interessante odds boosts die we je hier laten zien:

bet365 odds boost Argentinië - Frankrijk

 

 

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.