Betcity Argentinië Frankrijk Odds Boost 100x

Sam Balk
16.12.2022

De WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk vindt zondag plaats. En we verwachten een spektakel voor de WK-kroon. Messi tegen Mbappe, wie kan er juichen aan het einde? Om u reden tot feest te geven, is hier de laatste Betcity 100x Odds Boost!

Zoals zo vaak tijdens het WK is er ook bij Betcity een mooie promotie voor de finale. Deze keer is de promotie alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Registreer je bij Betcity en open een rekening, dan kun je hier wedden:

Betcity Boost

Betcity 100x Odds Bost

Hoe werkt de actie? We leggen de procedure in een paar stappen uit:

  • Aanmelden bij Betcity Nederland
  • Borg ten minste 20€
  • Selecteer Odds Boost op de homepage
  • Weddenschap €1 op een overwinning van Argentinië of een overwinning van Frankrijk
  • Als je wint krijg je 100x je inzet

Zoals u ziet, loont de promotie echt de moeite. Je hoeft je alleen maar te registreren, €20 te storten en €1 in te zetten op de winnaar. Er is een 100x boost voor beide teams. En hier vindt u informatie over de Betcity bonus.

Betcity Promo

Meer info in onze Argentinië Nederland weddenschappen tips!

Meer info over de campagne + wie kan deelnemen

Wil je weten of je in aanmerking komt om te spelen? Dan is hier de informatie van ons! Het is belangrijk dat je minstens 24 jaar oud bent. De Odds Boost is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die zich registreren bij Betcity en minstens 20€ storten. Daarna kunt u vanaf donderdag 15 december met een inzet van €1 wedden op de winnaar van het WK.

De kansenverhoging kan ook maar één keer per persoon worden aangevraagd! Hier is alle informatie in een oogopslag:

Promo Betcity ARG FRA

Onze tip voor de wedstrijd

We verwachten een zware strijd om de wereldtitel tussen de twee landen. Frankrijk is de titelverdediger en wil het eerste team sinds Brazilië worden dat zijn titel verdedigt. Messi en zijn team zullen er iets op tegen hebben en het zal ook de laatste kans zijn voor misschien wel de beste speler aller tijden om het WK te winnen en onsterfelijk te worden.

Als we moeten kiezen, zetten we ons geld op Messi en Argentinië die de titel pakken. Frankrijk was tot nu toe niet zo overtuigend en won veel wedstrijden alleen door goed verdedigend werk. Messi daarentegen leidt zijn team, maakt doelpunten en wil uiteindelijk de finale winnen. Wij wedden daarom op winst voor Argentinië en zouden ook bij de beste bookmakers Nederland wedden dat hij topscorer wordt!

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.