Quoteringen Kroatië vs Marokko 17.12.2022

Sam Balk
16.12.2022

De finales om de derde en vierde plaats worden vaak slecht gespeeld door de pretendenten die net hun droom om het WK te spelen hebben zien wegglippen. In deze editie van het WK kunnen de twee uitdagers zonder spijt en met opgeheven hoofd tegenover elkaar staan, gezien de weg die ze zijn ingeslagen. Laten we nu eens kijken naar de voorspelling voor Kroatië-Marokko.

Odds Boost CRO vs MAR © Betcity Nederland

Odds vergelijking Kroatië-Marokko

Laten we dus de kansen vergelijken van drie van de beste bookmakers:

Argentinien – Frankreich
Wed tips bet365 Unibet logo kleiner betcity.nl
Win Kroatië (90 min) 2,36 2,38 2,35
Remis (90 min) 3,40 3,50 3,45
Win Marokko (90 min) 3,00 3,10 3,10
Kroatië 2:1 Boost 12,00 / /
Beide teams scoren Nee 2,05 2,07 2,07

We hebben het natuurlijk over bet365 Nederland, Unibet en Betcity. Unibet biedt onder andere bet365 World Cup Winning Odds, met de odds van de mogelijke favorieten voor dit WK 2022 voor uw antepost weddenschappen!

Kroatië is licht favoriet, maar Marokko heeft laten zien dat het de taak aankan. Overigens hebben de twee nationale teams in de groepsfase al tegen elkaar gespeeld in een wedstrijd die in 0-0 eindigde.

Kroatië wint op 2.36 voor bet365 and Unibet, 2.38 voor 2,35 Betcity. Het X teken, een gelijkspel, is 3.50 waard voor Unibet and bet365, terwijl de overwinning van Marokko een kans van 3.00 heeft.

Vergeet niet dat Betcity promoties daar niet ophouden. Sterker nog, als je nog geen speelrekening hebt bij deze bookmaker, kun je profiteren van de Betcity Bonus promotie en tot €100 aan bookmaker bonussen ontvangen, ontdek hoe op onze speciale pagina.

Kroatië

Nu hun droom om een rematch tegen Frankrijk te spelen in duigen is gevallen, wil Kroatië het goed doen in deze finale op de 3e/4e plaats. De spelers die tijdens de campagne van Qatar 2022 als invallers hebben gefungeerd, zouden een startplaats kunnen krijgen, zodat er vanaf de eerste minuut plaats is voor Orsic, Petkovic en Majer. Modric, die op het laatste WK aankwam, zal vanaf het begin beginnen en zichzelf misschien een staande ovatie geven voor zijn schitterende carrière.

Marokko

Zelfs tegen Frankrijk bewees Marokko, ondanks de nederlaag, een echt team te zijn. Het record om als eerste Afrikaanse team een halve finale van het WK te bereiken is al een overwinning voor de Maghrebijnen, maar nu willen ze het toernooi goed afsluiten en een historische derde plaats mee naar huis nemen. Opnieuw konden degenen die minder hebben gespeeld de ruimte vinden, met Sabiri en Aboukhlal die het veld bewerken.

Kroatië-Marokko prognose

Zonder een trofee voor het grijpen en met de teleurstelling van de gemiste finale – bezoek trouwens onze Voorspelling Argentinië-Frankrijk – nog te verwerken, zou het een wedstrijd zonder al te veel motivatie kunnen worden. Het is evenzeer waar dat degenen die minder hebben gespeeld, zullen willen pronken en het zal ook gemakkelijker zijn om dat te doen zonder al te veel druk. Hier is de Betcity Argentina Frankrijk odds boost.

Degenen die door zullen gaan zijn misschien niet al te gemotiveerd om een forcing te maken om terug te komen en daarom stellen wij het doel Geen doel door bet365 op 2,15 voor.

Wij wedden op de overwinning van Marokko, dat dynamischer en ‘slechter’ leek dan Kroatië in hun laatste wedstrijd. Daarom, 0-2 in het voordeel van de Maghrebi met Unibet odds van 16.00.

 

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.