Geheime favorieten WK Darts 2023

Sam Balk
16.12.2022

Voorafgaand aan een toernooi wordt natuurlijk veel geschreven over de favorieten van het wereldkampioenschap darts. De vorm van alle toppers is doorgenomen, waardoor men geneigd is te vergeten dat er ook spelers zijn die een verrassingstitel kunnen winnen.

Als je kijkt naar de laatste winnaars van het wereldkampioenschap, wordt dit argument ontkracht, maar je droomt nog steeds graag dat de underdog wint. We laten je een paar spelers en één speelster zien die een goede kans maken om het WK 2023 te winnen en waar de Darts WK 2023 odds wat hoger liggen:

Ross “Smudger” Smith – de late starter uit Engeland

De Engelsman kon in oktober genieten van zijn eerste grote titel, hij won de finale van het European Darts Championship tegen naamgenoot Michael Smith met 11:8. De “Smudger” zou zich verrassend kunnen verbeteren in het seizoen 2022, weinig experts hadden zo’n stijging verwacht.

Darts WK 2023 Odds

Zijn consistentie (scoren & afrekenen zijn goed) maakt hem een taaie tegenstander die vooral over lange afstanden zijn sterke punten kan uitspelen. De kansen op een overwinning voor zijn eerste wedstrijd zijn 61.00. U kunt deze weddenschappen vinden bij Unibet Nederland.

Josh “Rocky” Rock – de nieuwkomer uit Noord-Ierland

De jonge Noord-Ier maakt deel uit van een opkomende dartsscene in zijn land. In oktober vierde hij zijn eerste TV-titel in de Players Championship 28. Daar versloeg hij met Luke Humphries een jonge maar toch veel meer ervaren speler. Op het WK is hij een van de absolute geheime favorieten, want zijn vormcurve vertoont een steile opwaartse trend. Momenteel wordt hem een grote toekomst in het darts voorspeld, hoewel dit ook een last kan zijn voor jonge spelers. Zijn kansen zijn “slechts” 13,00 – dus hij is een van de uitgebreide favorieten. Gewoon wedden met Betcity, en voor nieuwe klanten is er de geweldige Betcity bonus hier.

Betcity odds wk darts 2023

Wedden met Betcity Nederland

Beau “Beau’n’Arrow” Greaves – het vrouwelijke supertalent uit Engeland

Darts wordt elk jaar meer en meer vrouwelijk. Na de hype over Fallon Sherrock is er de volgende superster, maar ze is pas 18. Beau Greaves is het vrouwelijke talent in flying darts, ze is al gekroond tot wereldkampioen bij de vrouwen. Haar deels hoge gemiddelden brengen haar in sferen die normaal gesproken alleen de absolute topspelers als Michael van Gerwen of Peter Wright kunnen bereiken. Meer weddenschap kansen kunnen worden gevonden op onze Bookmaker Nederlande.

Unibet Beau Greaves Odds

Het valt nog te bezien hoe ze het zal doen op het grote podium van de “Ally Pally”. Ook de geslachtsvergelijking wordt hier altijd opgewarmd, maar waarom zouden vrouwen slechter darten dan mannen? We hopen op een sterke Beau Greaves die indruk zal maken op de toeschouwers. De bookmakers zien het nog niet zo, hun kansen zijn 251.00.

Met een inzet van €25 zou hier een mooie overwinning mogelijk zijn, hoewel Greaves natuurlijk alleen als grote underdog het toernooi ingaat.

Raymond van Barneveld – de terugkerende oude meester

De Nederlandse veteraan “Barney” is terug! Na zijn carrière comeback liet de Nederlander zich weer zien. In november bereikte hij op sensationele wijze de halve finale van de Grand Slam of Darts. Daar moest hij zijn nederlaag toegeven aan de latere winnaar Michael Smith.

WK 2023 odds bet365

De PDC-wereldkampioen van 2007 zou een van de verrassingskandidaten voor het WK 2023 kunnen zijn, hij heeft de ervaring. De fans zijn hem bijzonder trouw, zijn “Barney Army” is zeker een van de grootste groepen in de zaal. Hij heeft momenteel kansen van 87.00.

Meer Wedden, Odds en promo’s zijn beschikbaar bij de beste bookmakers 2023!

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.