50x Odds Boost Michael van Gerwen WK Darts Betcity

Jeroen van den Berg
16.12.2022

Het WK Darts is begonnen en dat betekent dat je drie weken lang kunt wedden op darts en elke avond de grootste darters ter wereld voorbij ziet komen. Er zijn tal van interessante weddenschappen maar de Betcity bonus met 50x je inzet voor eindwinst van Michael van Gerwen willen we je toch niet onthouden.

Van Gerwen Betcity Boost

Win € 50,00 als Michael van Gerwen wereldkampioen wordt

Michael van Gerwen is bezig aan een geweldig seizoen en na een wat mindere periode haalt hij eindelijk weer het niveau dat we van hem gewend zijn. Hierdoor is MVG ook gelijk weer favoriet bij de Nederlandse bookmakers om het toernooi op Alexandra Palace te winnen. Toch duurt het nog even voordat Van Gerwen in actie komt, want de topfavorieten komen de eerste ronde niet in actie.

Ps.: Hier vind je nog steeds alle darts WK 2023 wedden.

Pak 50x je inzet bij winst Michael van Gerwen bij BetCity

Toch kun je nu wel al op een eindoverwinning van Michael van Gerwen inzetten. Het wedden op darts en dan met name dit WK, kon al geruime tijd voor aanvang van het toernooi. Michael van Gerwen steekt qua odds met kop en schouders boven de concurrentie uit. Zo krijg je voor een eindoverwinning bij de bookies zo’n 3,50. Bij Betcity krijg je echter maar liefst 50x je inzet als MVG wereldkampioen wordt. Hieronder leggen we je uit hoe jij deze geweldige odd kunt pakken.

 

50x je inleg als Michael van Gerwen wereldkmapioen wordt

© Betcity – screenshot van 16-12-2022

Hoe krijg je 50 x je inzet voor winst van Michael van Gerwen?

Denk jij dat MVG wereldkampioen darts wordt? Dan is het verstandig om daar al ruim van te voren op in te zetten. De kans is groot dat de odd zal dalen naarmate de finale dichterbij komt. Speciaal voor nieuwe spelers heeft Betcity nu een geweldige bonus bij het WK darts. Door je namelijk aan te melden via een van de links op deze pagina, krijg je maar liefst 50,00 als je correct voorspelt dat MVG wint. Daarvoor moet je wel een nieuwe speler zijn van 24 jaar of ouder.

Betcity Promo

© Betcity – screenshot van 16-12-2022

Na het aanmaken van een nieuw account, kun je de Betcity odds boost claimen bij het storten. Daarna stort je direct € 20,00 of meer en kun je hier maximaal € 1,00 van gebruiken om in te zetten op Michael van Gerwen wint het WK Darts met een verhoogde quotering van 50.00. Je hebt tot en met 23 december 23.59 uur om deze bonus te pakken. Wordt Van Gerwen wereldkampioen? Dan krijg je direct na de finale € 50,00 in je account gestort.

Aanmelden bij BetCity

Bet & Get darts bonus bij Betcity

Betcity maakt het wedden op darts niet alleen interessant voor nieuwe spelers. Zo is de Bet & Get bonus voor alle spelers bij deze bookmaker beschikbaar. Je dient minimaal één keer gestort te hebben om deze bonus in je account te kunnen claimen. Vervolgens zet je minimaal € 10,00 in op gecombineerde odds van 1.50. Zodra jouw weddenschap afgehandeld is krijg je een € 5,00 live weddenschap. Het resultaat van je oorspronkelijke weddenschap maakt niet uit. Of je nu wint of verliest, de free bet krijg je automatisch toegewezen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.