Quotering Steve Beaton vs Danny van Trijp Voorspelling

Jeroen van den Berg
16.12.2022

Het WK Darts is inmiddels al begonnen en Danny van Trijp is één van de 12 Nederlanders die in actie komt. Wat zijn de kansen van de postbezorger uit Etten-Leur op het WK Darts?

Steve Beaton nooit verder gekomen dan de vierde ronde in de PDC

Steve Beaton gaat al even mee. Hij speelde in 1992 zijn eerste WK toen deze nog door de BDO werd georganiseerd. Gelijk in 1993 behaalde Beaton de halve finale maar verloor deze van Alan Warriner. In 1996 was het wel raak en won “De gebronste Adonis”, ja echt waar: dat is zijn bijnaam, het WK darts. Dat was ongetwijfeld het hoogtepunt uit zijn carriere want sinds het WK bij de PDC gehouden wordt, is Beaton nooit meer zo ver gekomen. De laatste jaren komt hij meestal niet verder dan een eerste of tweede ronde, met soms een uitschieter naar de vierde ronde.

Quoteringen Beaton vs Van Trijp
Bookmaker: betcity.nl bet365 Unibet logo kleiner
Weddenschap BetCity Bonus Bet365 Bonus Unibet Bonus
Beaton wint 1.45 1.40 1.38
Van Trijp wint 2.70 2.75 2.75
Beaton King of the Oche:Ja 4.35 4.40 4.25
Van Trijp King of the Oche: Ja 8.50 8.25 8.00
Meer dan 6,5 180’s 1.90 1.92 1.95
Minder dan 6,5 180’s 1.83 1.80 1.75

Overzicht odds 03-11-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Dit jaar kwam Beaton niet uit op grote toernooien. Zijn beste resultaat is het behalen van de derde ronde op de German Open. Toch mag deze Adonis niet onderschat worden aangezien hij ook nog een keer tweede is geworden achter Phil Taylor op het EK in 2009. Beaton zal er alles aan doen om dit jaar hoge ogen te gooien en 2022 goed af te sluiten. De ervaren rot neemt het op tegen een jong talent en juist dat maakt het wedden op darts zo leuk. We zullen zo de odds bij de beste bookmakers voor je vergelijken.

Aanmelden bij BetCity

Een droom die uitkomt voor Danny van Trijp

Met zijn 25 jaar is Danny van Trijp nog een jong ventje, zeker in vergelijken met Steve Beaton die al professioneel dartte toen Van Trijp nog geboren moest worden. Van Trijp kende een geweldig seizoen en kreeg door een goede ranking in de Challenge Tour en zelfs zijn eerste Challenge Tour overwinning, mocht hij meedoen op de Pro Tour.

Toen stond de postbezorger ineens tussen de grote namen zoals Gerwyn Price, Peter Wright en Michael van Gerwen. Daar kwam Van Trijp goed mee en wist door een geweldig seizoen dus het WK te halen.Hij hoopt zelf de eerste ronde te overleven en zal niet klagen met een uitschakeling in de derde ronde. Of het zover gaat komen, is nog maar de vraag. De wedstrijd tegen Beaton zal een hoop duidelijk geven. Er zijn verschillende bookmakers waar je een mooie welkomtsbonus krijgt met een gratis weddenschap die je kunt gebruiken om te wedden op Beaton vs Van Trijp. Hieronder zetten we de beste odds voor je op een rijtje.

De beste odds bij het wedden op darts

Bij het WK darts horen natuurlijk goede odds. Daarbij is het ook aan te raden om een mooie bookmaker bonus te pakken. De beste odds om te wedden op de partij tussen Beaton en Van Trijp vind je hierboven. Daarbij vind je ook direct links om je aan te melden met een mooie bonus. Zo staat er een Betcity bonus voor je klaar waarbij je een free bet krijgt van € 50,00 als nieuwe speler of een live free bet ontvangt na het inzetten van € 10,00 als je al eens eerder bij deze bookmaker hebt gespeeld.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.