Quotering Raymond van Barneveld – Ryan Meikle wedtips

Sam Balk
19.12.2022

Het WK Darts is inmiddels al begonnen en wederom is Raymond van Barneveld weer op het PDC WK Darts 2023 te vinden.  Eerder kondigde de vijfvoudig al zijn afscheid aan, maar wist toch zijn licentie te behouden en is volledig terug.

Raymond van Barneveld is terug en verkeerd in topvorm!

De vijfvoudig wereldkampioen heeft meerdere keren al aangekondigd dat hij definitief ging stoppen met Darts, toch weet de Nederlander niet van stoppen en heeft hij opnieuw zijn licentie bemachtigd. Afgelopen maanden wist hij Price uit Wales al 2 keer te verslaan, hij is in tegenstelling tot afgelopen jaar weer in topvorm en hoopt ver te komen op het wereldkampioenschap.

Interessante Circus Super Odd voor deze wedstrijd

Circus heeft voor deze wedstrijd een hele interessante promotie, als je 24 jaar of ouder bent en aanmeldt als nieuwe speler bij Circus. Dan kun je ervoor kiezen om als een welkomstbonus deze verhoogde quotering van 50x je inzet te kiezen voor deze wedstrijd als Raymond van Barneveld deze wedstrijd wint! Klik op de onderstaande afbeelding en claim de promotie!

Super Odd Raymond van Barneveld Circus

Raymond van Barneveld (32e van de wereld) neemt het op tegen Ryan Meikle (48e van de wereld) uit Engeland. Ryan Meikle kunnen mensen kennen van de partij van afgelopen maand tegen Michael van Gerwen waarbij de Nederlander met 6-3 uiteindelijk te sterk was.

Quoteringen van Barneveld vs Meikle
Bookmaker: betcity.nl bet365 Unibet logo kleiner
Weddenschap BetCity Bonus Bet365 Bonus Unibet Bonus
Barneveld wint 1.44 1.44 1.44
Meikle wint 2.80 2.75 2.80
Barneveld King of the Oche:Ja 4.70 4.60 4.70
Meikle King of the Oche: Ja 7.50 7.60 7.50
Meer dan 7,5 180’s 1.86 2.00 1.86
Minder dan 7,5 180’s 1.86 1.72 1.86

Overzicht odds 19-12-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Qua resultaten heeft Raymond van Barnveld een grotere kans op papier met een gemiddelde quotering van 1.44 van onze Nederlandse bookmakers. Er zit 29 jaar verschil in leeftijd tussen de 2 darters maar gaat de ervaring van Raymond van Barneveld ook daadwerkelijk de doorslag geven tijdens deze wedstrijd. Meikle heeft dit seizoen niet veelbelovende wedstrijden gespeeld, de wedstrijden die gewonnen werden was hij op papier ook de betere. Wij denken dat Raymond van Barneveld de wedstrijd zonder al te moeite gaat winnen, daarom vinden wij de quotering van BetCity niet verkeerd. Correcte score 3-2 is bij BetCity een quotering van 4.00 wat wij wel interessant vinden. Klik op de onderstaande knop om direct naar BetCity te gaan om de weddenschap te plaatsen.

Aanmelden bij BetCity

Verwachtingen Raymond van Barnveld WK Darts 2023

Raymond van Barnveld heeft de bookmakers al flink terug laten krabbelen, 2 maanden geleden zaten de bookmakers met een quotering van 301 als Raymond van Barneveld het PDC WK Darts 2023 wint. De bookmakers zitten inmiddels op een quotering tussen de 80 en 101. De goede reeks die van Barneveld heeft doorgemaakt zagen de meeste mensen niet aankomen. Na een teleurstellend jaar afgelopen jaar lijkt de Hagenees weer in topvorm te zijn.

Wij denken nog altijd niet Raymond van Barneveld zijn 6e wereldtitel gaat pakken maar een plek bij de top 8 zou een fantastische beloning zijn van de inspanningen die de Hagenees heeft geleverd afgelopen tijd. Afgelopen maand heeft hij laten zien dat hij Gerwyn Price tweemaal te baas kon zijn en dat mensen hem zeker niet af moeten schrijven.

De beste odds bij het wedden op darts

Bij het wedden op WK darts horen natuurlijk goede quoteringen. Wij geven daarom meerdere match previews van Nederlandse en Belgische darters om jou een uniek kijkje te geven in de wereld van het wedden op Darts. Je kunt overigens ook gebruik maken van de BetCity bonus om te wedden op WK Darts. Je kunt als je aanmeldt als nieuwe speler van 24 jaar of ouder een free bet van 50 euro claimen bij een storting van 50 euro. Het is wellicht ideaal om gebruik te maken van deze free bet tijdens de wedstrijd tussen Raymond van Barnveld en Ryan Meikle

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.