Michael van Gerwen – Dirk van Duijvenbode quoteringen WK Darts 2023

Jeroen van den Berg
30.12.2022

Een Nederlands onderonsje op vrijdagavond in Alexandra Palace. Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode spelen om een plek in de halve finale van het WK darts? Wie heeft de beste kansen volgens de bookmakers?

Unibet Odds Boost WK Darts 2023

Bij Unibet kun je nu als nieuwe speler 50x je inzet krijgen als Michael van Gerwen wereldkampioen wordt op het PDC WK Darts. Pak nu deze Unibet 50x Odds Boost voor het WK Darts 2023. Lees alles over deze promotie van Unibet in ons artikel die je hierboven kunt vinden, daarnaast kun je ook direct aanmelden via de onderstaande knop!

Michael van Gerwen geweldig in wedstrijd tegen Suljovic

Het was een prachtige wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Mensur Suljovic. Door de overwinning bevestigt van Gerwen nog maar eens zijn favorietenrol om het WK te winnen. De overwinning van MVG extra vertrouwen voor toernooiwinst. Echter weet Mighty Mike ook wel dat Dirk van Duijvenbode het niet cadeau zal geven. Van Gerwen gooide een gemiddelde van 107.66 en had dat gemiddelde ook echt nodig om te winnen van Mensur Suljovic. Je kunt de weddenschap van Michael van Gerwen wint de weddenschap ook heel gemakkelijk in de Unibet App plaatsen met een quotering van 1.26, wat het hoogste is voor de bookmaker.

Quoteringen Michael van Gerwen  – Dirk van Duijvenbode
Bookmaker: Unibet logo kleiner toto logo bet365
Van Gerwen wint 1.26 1.23 1.22
Van Duijvenbode wint 3.80 4.25 4.33
Van Gerwen King of the Oche:Ja 6.00 6.00 6.00
Van Duijvenbode King of the Oche: Ja 9.00 9.00 10.00
Meer dan 16.5 180’s 1.90 1.91 1.92
Minder dan 16.5 180’s 1.80 1.80 1.80

De Oostenrijkse tegenstander wist steeds op fenomenale manier terug te komen. Van Gerwen gooide meerdere 11 en 12 darters, maar Suljovic wist bijvoorbeeld 161 uit te gooien om zich in de wedstrijd te houden en terug te komen tot 3-2. Nu MVG dichter bij de finale staat, zijn de odds voor toernooiwinst wat afgenomen. Dat betekent dat de bookmakers nog meer rekening houden met de kans dat Van Gerwen het WK zal winnen. Toernooiwinst van Michael van Gerwen levert je bij de sports betting Nederland sites zo’n 2,5 keer je inleg op. Dat is een stuk meer dan van Duijvenbode die op 21.00 staat.

Van Duijvenbode komt met de schrik vrij na vijf matchdarts tegen

Ook de wedstrijd tussen Dirk van Duijvenbode en Ross Smith was een geweldig spektakelstuk. Voor de eerste keer moest er zelfs een beslissende leg gespeeld worden om te bepalen wie de wedstrijd zou winnen. Dat gebeurde bij 3-3 in sets en 5-5 in legs. De sudden death werd uiteindelijk gewonnen door van Duijvenbode die daarvoor wel al vier matchdarts tegen kreeg. Ross Smith had zelfs nog een vijfde matchdart op de bullseye, maar mistte. Aubergenius benutte zijn enige matchdart van de wedstrijd wel en gooide 71 uit. Daarmee is hij de volgende tegenstander van Michael van Gerwen.

Dirk van Duijvenbode zal zijn beste spel uit de kast moeten halen en dan nog hopen op een wonder. Zoals je hieronder in de tabel kunt zien is Van Duijvenbode namelijk de underdog en niet zo’n klein beetje ook. We hebben de beste quoteringen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je direct zien bij welke bookmaker je het beste kunt wedden op Michael van Gerwen – Dirk van Duijvenbode. Bovendien hebben we ook nog een mooie bonus voor je klaar staan!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.