50x je inzet als Michael van Gerwen het WK Darts wint bij Unibet!

Sam Balk
29.12.2022

Unibet komt tijdens het PDC WK Darts 2023 met een mooie Michael van Gerwen promotie. Bij deze Nederlandse bookmaker kan je een beste quotering krijgen, je krijgt namelijk bij Unibet 50x je inzet als Michael van Gerwen het PDC WK Darts 2023 wint! Momenteel staan de quoteringen voor Michael van Gerwen bij Unibet op 2.50. Wij vertellen je graag hoe je van deze Unibet Odds Boost gebruik kunt maken.  Unibet Odds Boost WK Darts 2023

Hoe pak je deze 50x WK Darts Unibet Odds Boost?

Als nieuwe speler kun je gebruik maken van deze Unibet Odds Boost als een soort Unibet welkomstbonus. Als Michael van Gerwen op het WK Darts 2023 wereldkampioen wordt, kun je 50x je inzet pakken bij Unibet met een inzet van maximaal 1 euro. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland kunnen registeren bij Unibet en gebruik maken van deze bookmaker bonus. Onderaan deze pagina gaan we verder met alle kleine lettertjes van deze promotie, eerst hoe kun je nou precies die bonus claimen. 

 1. Meld je aan – En selecteer de Van Gerwen wint het WK boost
 2. Doe een storting – Snel en eenvoudig via iDeal
 3. Kies Van Gerwen wint het WK Darts – En vink de UniBoost aan in je Betslip.
Pak nu de 50x Darts Odds Boost!

De algemene voorwaarden verklappen we je alvast die zijn eigenlijk helemaal niet gek, minimale voorwaarden voor maximaal resultaat. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is de UniBoost te selecteren en 1 euro inzetten op dat Michael van Gerwen het WK Darts wint. Een minimale storting van 10 euro is vereist en die moet je 1x totaal rondspelen. Als je dus de weddenschap goed hebt en dus 10 euro hebt gestort staat er 60 euro op je wallet. Van deze 60 euro hoef je maar 10 rond te spelen, als deze weddenschap goed is kun je sowieso 40 euro winst bijschrijven. 

Algemene voorwaarden Michael van Gerwen Unibet Odds Boost

Om te wedden op het WK Darts 2023 heb je wel enkele minimale voorwaarden bij Unibet. Zo moet je minimaal 24 jaar oud zijn en nog geen account hebben bij Unibet. Daarnaast moet je wel snel wezen want de actie is geldig t/m 2 januari 2023 om 20:00. Je kunt dus met 1 euro inzet 50 euro winnen, hieronder hebben we nog kort opgesomd wat voor jullie belangrijk is. 

 • Enkel geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder
 • Woonachtig in Nederland
 • Actie is geldig t/m 2 januari 2023 20:00
 • Maximale inzet: 1 euro 
 • Je dient het gestorte bedrag 1 keer rond te spelen als de weddenschap goed is, daarna kan het gehele bedrag van de walled uitbetaald worden
 • Als je voor deze bonus kiest kun je niet voor één van de andere welkomstbonussen kiezen van Unibet, wij vertellen je hieronder meer over de andere sportsbonus
Pak nu de 50x Darts Odds Boost!

Andere Unibet welkomstbonus

Als je kiest voor de andere Unibet welkomstbonus kan je een 400% bonus krijgen. Met een storting van 10 euro krijg je 4 free bets die je kunt inzetten op het sportsbook. Van al deze gratis weddenschappen krijg je enkel het nettobedrag uitgekeerd. Dit betekent dat je alleen de winst krijgt min de waarde van de free bet. Dus als je 10 euro inzet op een quotering met een 2.00 krijg je 10 euro uitgekeerd met een goed afgesloten weddenschap. Hieronder kun je de soorten free bets bekijken en als je op onze knop klikt kom je direct uit op de Unibet Bonus. 

 • €10 Pre-match Free Bet
 • €10 Live Free Bet
 • €10 Combinatie Free Bet (3+ selecties)
 • €10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties)
Pak de Unibet 400% bonus!

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.