Wed €10 en ontvang een €5 Bet & Get bij BetCity!

Sam Balk
30.12.2022

Bij BetCity heb je wekelijks mooie Bet & Get , je kunt hiermee wekelijks een free bet van €5 euro vrijspelen. Wij vertellen je graag hoe je van deze actie gebruik kunt maken en met welke algemene voorwaarden je rekening mee moet houden. 

BetCity Bet & Get

BetCity Bet & Get – 19 januari t/m 21 januari 2023

BetCity heeft speciaal voor deze week een nieuwe BetCity Bet & Get klaargezet voor bestaande spelers van het platform. De wedstrijd die deze week op het programma staat is Liverpool vs Chelsea, je met deze wedstrijd gemakkelijk een gratis weddenschap verdienen van 5 euro. Je kunt deze promotie claimen tot de aftrap van de wedstrijd, wij hebben hieronder alles neergezet waar je rekening mee moet houden voor deze BetCity Bet & Get. Klik op de onderstaande afbeelding om direct deze free bet te claimen!

Liverpool - Chelsea Bet and Get
 • Selecteer de bonus voor Liverpool – Chelsea en stort minimaal 20 euro
 • Ontvang direct een gratis weddenschap die je kunt inzetten op de BetCity wedstrijd van de week (Liverpool – Chelsea)
 • Inzetten van de weddenschap kan tussen 19 januari (09:00) en 21 januari (15:30) 2023
 • Promotie is alleen te claimen als je 24 jaar of ouder bent

Speel wekelijks met €10 euro inzet een Free bet vrij van €5 euro

Gedurende het hele jaar komt BetCity wekelijks met mooie Bet & Get free bets. Ze zijn simpel te claimen en je kunt er mooi van profiteren. De Free Bet is te claimen als je speler bent op BetCity en 24 jaar of ouder bent, als je 10 euro inzet op de wekelijkse competitie/sport met een minimale quotering van 1.50 dan wordt de free bet na afloop van de weddenschap direct aan je account toegevoegd.

 1. Claim de Bonus in je account
 2. Speel minimaal €10  op gecombineerde odds van @1.50
 3. Zet je Free bet na ontvangst zo snel mogelijk in

Stel je voor er is een BetCity Bet & Get voor de Premier League, als je dan 10 euro inzet op een wedstrijd met een minimale quotering van 1.50 kan je na afloop direct de free bet gebruiken. Let op dat je free bet wel direct na het ontvangen inzetten want meestal kan je de free bet alleen nog inzetten als dezelfde speelronde nog loopt. Ook kun je de beste quotering combineren met verschillende weddenschappen, je hoeft dus niet alleen maar singles te plaatsen.

Claim de BetCity Bet & Get!

Je kunt ook optimaal profiteren als nieuwe speler met de BetCity Odds Boost, hiermee krijg je 50x je inzet voor een wedstrijd met een lage quotering. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de Sportsbook welkomstbonus met een free bet van 50 euro waar je geen BetCity bonus code voor nodig hebt.

Voorwaarden BetCity Bet & Get

De algemene voorwaarden zijn eigenlijk best wel simpel, als je een account hebt bij BetCity en je 24 jaar of ouder bent kom je in aanmerking voor deze wekelijkse free bet. Wij zullen deze pagina wekelijks up-to-date houden, zodat jullie altijd gemakkelijk alles op een rijtje kunnen zien. Let op! De free bet die je krijgt na het plaatsen van een weddenschap heeft een hele korte tijdsduur, dus het is handig om je eigen weddenschap in de gaten te houden. Zodat je direct na het afhandelen van de weddenschap te BetCity Bet & Get weddenschap kan plaatsen. Ook kun je de free bet die je hebt ontvangen niet op de volgende soorten weddenschappen: Profit Boost, Combo Boost of Odds Boost.

Afgelopen BetCity Bet & Get – 30 december t/m 1 januari 2023

De BetCity Bet & Get van deze week is voor de Premier League. De Engelse competitie is alweer van start direct na het WK 2022, dit is inmiddels al de 2e speelronde. Hieronder hebben wij de voorwaarden van de BetCity Bet & Get van deze week onder elkaar gezet, ook kun je via de onderstaande button direct naar de pagina gaan om de promotie te claimen.

 • Spelers moeten eerst de promotie claimen op de pagina van BetCity, hierna kun je de BetCity Bet & Get Free bet vrijspelen
 • Zet minimaal €10 euro op een weddenschap van de huidige speelronde van de Premier League met een minimale quotering van @1.50
 • Inzetten van de weddenschap kan tussen 30 december (09:00) en 1 januari (17:30)
 • Je kunt de €5 euro gratis weddenschap inzetten t/m zondag 1 januari (19:30)

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.