Quoteringen Gabriel Clemens – Michael Smith Odds- PDC WK Darts

Jeroen van den Berg
02.01.2023

Nog drie wedstrijden voordat we weten wie het PDC WK Darts 2023. De winnaar uit het duel Gabriel Clemens vs Michael Smith, neemt het tegen Michael van Gerwen of Dimitri van den Bergh? Wie is er favoriet bij de bookmakers? Wij vertellen je alles over het wedden op het wk darts 2023 en de beste quoteringen voor deze wedstrijd!

Als je wilt kijken naar de voorbeschouwing van de andere halve finale op het WK darts dan kan dat op de volgende pagina:

  • Odds Dimitri van den Bergh – Michael van Gerwen

Gabriel Clemens de verrassing van het toernooi

Clemens schreef al geschiedenis dit toernooi door als eerste Duitse speler ooit de kwartfinale van het WK Darts te bereiken. Op zondag vervolgde Clemens echter zijn historische run op het PDC WK Darts 2023 met een sensationele 5-1 vernedering van de huidige nummer één van de wereld, Gerwyn Price. Het was een onvergetelijke clash tussen Clemens en Price die een wereldwijd gespreksonderwerp veroorzaakte nadat de Welshman tijdens de vijfde set oorbeschermers begon te dragen.

Quoteringen Gabriel Clemens – Michael Smith
Bookmaker: livescore nl toto logo Circus mini logo
Clemens wint 3.30 3.40 3.35
Smith wint 1.32 1.32 1.32
Clemens King of the Oche:Ja 15.00 16.00 18.00
Smith King of the Oche: Ja 3.00 3.00 3.25
Meer dan 24.5 180’s 1.90 1.94 1.90
Minder dan 24.5 180’s 1.80 1.77 1.74

De Duitse fans lieten van zich horen en wisten Price zodanig uit zijn spel te krijgen dat hij de wedstrijd met 5-1 verloor. Dat had toch ook wel te maken met het vertoonde spel van de Duitser te maken. Lukt het Clemens om opnieuw een topfavoriet op het WK uit te schakelen door ook Michael Smith te verslaan? Hieronder hebben we alvast de sports betting Nederland odds om te wedden op Gabriel Clemens vs Michael Smith voor je op een rijtje gezet. Even daaronder zullen we ook de kansen en vorm van Michael Smith bespreken.

Derde WK finale in vijf jaar voor Michael Smith

Michael Smith was al voor de start van het WK een van de grote favorieten om het toernooi op zijn naam te schrijven. Dat is op zich ook niet zo gek want Smith laat zich de jaren steeds meer gelden. Zo kan hij dit keer voor de derde keer in de WK finale komen te staan in slechts vijf jaar tijd. Smith werd vorig jaar tweede en leek zonder problemen door te gaan nadat hij tegen Stephen Bunting op 4-1 voorsprong kwam. Echter kwam Bunting in de kwartfinale terug tot 4-3 door maar liefst zeven sets op een rij te winnen. Smith herpakte zich en wist toch de halve finale te bereiken.

Mocht de Engelsman op 3 januari de titel pakken, dan is hij niet alleen een half miljoen pond rijker, maar heeft is hij ook de nieuwe nummer één van de wereld. Toch zal Clemens het niet gemakkelijk maken en staat er natuurlijk ook nog een finale op het programma. Smith weet inmiddels hoe het is om onder de druk te staan en is, gezien de bovenstaande odds van de beste bookmakers, zeker de favoriet in het duel tegen Clemens.

Circus Hot odds bij Gabriel Clemens - Michael Smith

© Circus – screenshot van 2 januari 2022

De beste WK darts bonussen

Om te wedden op deze wedstrijd, hoef je alleen nog maar op zoek te gaan naar de hoogste bonus. Quoteringen vergelijken hebben wij al voor je gedaan. Natuurlijk zullen we je ook helpen met een mooie bonus. Bij Circus krijg je als nieuwe speler tot wel € 250 aan free bets. Daarnaast zijn er ook hot odds waarbij je verhoogde quoteringen krijgt bij speciale evenementen. Zo krijg je bijvoorbeeld 3.25 keer je inzet als Smith King of the Oche wordt op maandag.

Deze hot odds zijn er niet alleen voor nieuwe spelers, maar ook als je al vaker bij Circus hebt gespeeld. Aanmelden voor de Circus welkomstbonus doe je via de links in dit artikel. Zo weet je direct dat je de juiste bonus pakt en gebruik maakt van de hoogste quoteringen .

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.