Quoteringen Philadelphia Eagles vs Kansas City Chiefs

Jeroen van den Berg
31.01.2023

Op 12 februari nemen de Kansas City Chiefs en de Philadelphia Eagles het tegen elkaar op in het grootste sportevenement ter wereld: de Super Bowl. Van wedtips tot de beste Super Bowl odds en speciale bonussen, je vindt het allemaal allemaal in dit artikel.

Super Bowl Finale Odds 2023

Bij het wedden op Super Bowl 2023 is het wel zo handig dat je gelijk de beste odds tot je beschikking hebt. We hebben een rondje langs alle bookmakers gedaan en hebben de hoogste quoteringen voor je verzameld van de meest interessante weddenschappen bij de Super Bowl.

Quoteringen Super Bowl 2023 Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs
Bookmaker: jack's casino nl betcity.nl toto logo
Eagles winnen 1.75 1.75 1.78
Chiefs winnen 2.10 2.10 2.05
Meer dan 49,5 punten 1.91 1.91 1.90
Minder dan 49,5 punten 1.91 1.91 1.90
Jalen Hurts MVP 2.25 2.25 2.26
Patrick Mahomes MVP 2.50 2.50 2.45

Quoteringen van 30-01-2023- odds kunnen veranderen

Super Bowl Finale 2023 promoties

Hoe dichter we bij de Super Bowl finale komen, hoe meer bonussen er beschikbaar komen. We zullen constant voor je op zoek gaan naar de beste Super Bowl 2023 bonussen en die hieronder benoemen. Daarbij vind je in dit artikel ook gelijk de links om je direct voor een mooie bonus aan te melden.

Toto Betbuilder Amerikaanse Sporten

Lange tijd was het niet mogelijk om betbuilders te gebruiken bij Amerikaanse sporten zoals wedden op NFL. Daar steekt Toto een stokje voor met de Toto Betbuilder Amerikaanse Sporten. Hiermee kun je weddenschappen uit de NBA, NFL en NHL combineren. Komt jouw combinatieweddenschap uit? Dan pak je de gecombineerde odds vermenigvuldigd met je inzet.

Pak de Toto bonus

Overseas met Jack’s NFL bonus

Bij Jack’s verdien je een € 5,00 freebet bij wedden op de NFL of andere Amerikaanse sporten. Die gratis weddenschap verdien je door vier keer € 10,00 te plaatsen op NFL, NBA, MLB, NHL of UFC weddenschappen. Zorg ervoor dat je bets kiest met een minimale odd van 1.40. Nadat de vier afzonderlijke weddenschappen zijn afgerond, ontvang je en €5,00 live free bet. Dat komt dus goed uit voor het aankomende Super Bowl weekend.

5 euro freebet jacks overseas bonus

Wedtips Super Bowl Finale 2023

Je komt hier natuurlijk niet alleen voor de beste odds. Vandaar dat we ook de vorm van beide teams vergeleken hebben en een aantal mooie wedtips voor je hebben.

  • Ten eerste verwachten we dat Jalen Hurts meer dan 1,5 touchdown passes zal geven. Daarbij combineren we dat met een -2.0 handicap van de Eagles om uit te komen op een odd van 3.00.
  • Travis Kelce scoorde dit seizoen al 12 touchdowns en hoop natuurlijk het verschil te maken in de Super Bowl. Miles Sanders staat op 11. Als beide spelers een touchdown pakken, levert dit je bij Jack’s 4.60 op.
  • Tenslotte kijken we ook nog even naar Patrick Mahomes. Meer dan 281,5 passing yards en over 2,5 touchdown passes, is zeker mogelijk voor de quarterback van de Chiefs, liet hij al zien dit seizoen. Lukt dit tijdens de Super Bowl finale ook? Dan pak je hier 3.60x je inzet mee

Finale Super Bowl 2023: Zondag 12 februari 2023

Wedstrijd Uitslag Nederlandse tijd TV-uitzending
Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs -:- 00:30 CET ESPN & NFL Game Pass

Philadelphia Eagles bouwen verder op betrouwbare verdediging

De Philly-verdediging was dit seizoen het meest constant en ook de ploeg met de minste punten tegen Geen enkel team in de NFL doet het dit seizoen beter qua defensie dan de Eagles. Dat zal ze ongetwijfeld een boost geven tegen de Chiefs. In 2018 wonnen de Eagles voor het laatst de Super Bowl. Dat was ook gelijk de enige keer. In 1948, 1949 en 1960 wonnen ze wel NFL kampioenschappen, maar 2018 wordt dus echt als het kampioenschapjaar gezien. Dit wordt de vierde keer dat de Eagles uitkomen in de Super Bowl nadat er eerder werd verloren van de Raiders en de Patriots in 1981 en 2005. De Super Bowl winst in 2018 was de revanche op de Patriots, maar tegen de Kansas City Chiefs staat er dus een andere tegenstander op het programma.

De Eagles en de Chiefs waren dit seizoen in hun conferenties het sterkste en daarom is dit ook een droomfinale. Voordat we naar de Super Bowl odds gaan kijken en een aantal en de beste NFL weddenschappen toelichten, kijken we natuurlijk eerst nog even naar de tegenstander. Zo krijg je al een goede indruk wie er favoriet is bij de bet sites Nederland.

Kansas City gaat op zoek naar derde Super Bowl titel

De Chiefs werden het hele seizoen al genoemd als topfavoriet voor de Super Bowl. In al hun laatste wedstrijden waren ze constant favoriet bij de bookmakers. Dat doen ze onder aanvoering van Patrick Mahomes, die hard op weg is om MVP te worden. Ook tegen de Cincinnati Bengals blonk de quarterback opnieuw uit. Wat verder opviel is dat Mahomes zelfs op één been nog weet te excelleren. Een enkelblessure uit het vorige duel met de Jacksonville Jaguars stond Mahomes niet in de weg om de zege voor zijn team binnen te halen.

In 2021 verloren de Chiefs van de Tampa Bay Buccaneers van Tom Brady, maar het jaar daarvoor wonnen ze ten koste van de 49’ers. De allereerste Super Bowl winst was al in 1970 maar daarna bleef het lange tijd stil qua prijzen. Er is een nieuw tijdperk aangebroken met drie Super Bowl finales in slechts drie jaar tijd. Zijn de Chiefs favoriet bij bookmakers? Hierboven hebben we de beste quoteringen voor je in een handige tabel gezet.

Bij Toto op wedden op Super Bowl

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.