Feyenoord vs PSV quoteringen + 20 euro gratis

Jeroen van den Berg
01.02.2023

Wedden op Feyenoord – PSV dit weekend is met goede odds al heel interessant maar we hebben ook nog een mooie bonus gevonden waarbij je een gratis weddenschap krijgt bij het wedden op deze wedstrijd.

Match of the week Feyenoord PSV 20 euro freebet

Wedden op Feyenoord – PSV met € 20,00 gratis weddenschap

De top vijf van de Eredivisie staat binnen vijf punten en daarom is de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV op zondag enorm belangrijk. Beide ploegen kunnen zich geen puntverlies veroorloven. Verliest Feyenoord op zondag, dan kan AZ de koppositie overpakken en als PSV verliest kan Ajax de derde plek ten kosten van de Eindhovenaren overpakken. Er staat dus een hoop op het spel. Behalve goede quoteringen, vind je bij Circus nu ook een gratis weddenschap die oploopt tot € 20,00.

Om deze freebet te pakken dien je je bij Circus aan te melden en een enkelvoudige weddenschap te plaatsen met een odd van minimaal 1.30. Heb je nog geen Circus account? Meld je dan eerst aan via de link hieronder. De inzet van jouw kwalificerende weddenschap wordt gekoppeld aan de freebet, maar wel met een maximum van € 20,00. Zet je dus meer in dan dit bedrag, dan ontvang je alsnog een gratis weddenschap van twintig euro. Let wel even op dat je de promotie aanklikt in jouw betslip. Na het afwikkelen van jouw weddenschap krijg je de freebet direct in je account. Vervolgens heb je zeven dagen de tijd om deze in te zetten op een sport en wedstrijd naar keuze.

Voorwaarden bij deze Circus Free bet

Er zitten aan deze mooie gratis weddenschap promotie een aantal voorwaarden vast. Niet iets om je zorgen over te maken, maar om je zo goed mogelijk voor te bereiden, vermelden we toch even de meest belangrijke.

  • Deze promotie is alleen voor spelers van 24 jaar of ouder
  • Om de freebet te ontvangen dien je een enkelvoudige weddenschap te plaatsen op de wedstrijd Feyenoord – PSV met minimale odds van 1.30
  • Je kunt geen bonusgeld of andere freebets gebruiken om je voor deze bonus te kwalificeren
  • Het maximale bedrag van de gratis weddenschap is € 20,00
  • Maximaal 1 gratis weddenschap per speler
  • Je ontvangt de freebet alleen als je de promotie in je betslip selecteert
  • De freebet is zeven dagen beschikbaar en kan ingezette worden op alle wedstrijden en sporten bij Circus

50x je inzet bij Feyenoord PSV Circus

De beste bonussen bij Feyenoord – PSV

Behalve de gratis weddenschap van 20 euro, zijn er nog meer bonussen beschikbaar bij Feyenoord – PSV. Zo zijn er de Circus Super Odds waarmee je 50x je inzet krijgt als je inzet op Feyenoord wint, of kiest voor PSV wint. Je krijgt de super odds als nieuwe speler bij Circus, maar kunt ook opteren voor een andere bonus.

Dat is de welkomstbonus waarbij je tot maar liefst 250 euro aan gratis weddenschappen kunt vrijspelen. Dat is de hoogte welkomstbonus van Nederland met in totaal 25 gratis weddenschappen van € 10,00 per stuk! Genoeg redenen om je aan te melden en gratis te wedden op Feyenoord – PSV.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.