BetCity Feyenoord vs PSV Boost met 100x je inzet krijgen!

Jeroen van den Berg
02.02.2023

Wedden op Feyenoord – PSV wordt met de BetCity odds boost van 100x wel heel interessant. Kies nu voor Feyenoord of PSV en pak 100x je inzet als jouw voorspelling uitkomt. Je kunt nu direct deze mooie BetCity Odds boost pakken door op de foto hieronder te klikken. Wij vertellen je in dit artikel precies hoe je er optimal gebruik van kan maken.

Betcity odds Boost 100x Feyenoord - PSV

Zo pak je de BetCity Feyenoord – PSV 100x Odds Boost

Deze bonus is exclusief voor nieuwe spelers van BetCity van 24 jaar of ouder. Als je wilt wedden op Feyenoord – PSV met deze gunstige odds dien je je dus eerst aan te melden als nieuwe speler bij deze bookmaker. Dat doe je door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Betcity info

Na het aanmelden hoef je geen bonus code Betcity in te vullen, maar dien je wel minimaal een eerste storting te doen van € 20,00. Bij het storten van kun je gelijk de odds boost claimen. Vervolgens zet je € 1,00 in op Feyenoord – PSV met de weddenschap “Feyenoord wint” of “PSV wint”. Komt jouw weddenschap uit zondag? Dan pak je daarmee € 100!

Quoteringen Feyenoord – PSV op 5 februari 2023

Het beloofd een spannende affiche te worden tussen Feyenoord en PSV, Feyenoord die momenteel eerste staat op de ranglijst speelde de laatste 2 wedstrijd gelijk tegen Ajax en FC Twente. Nu is het de beurt om toch wel 3 punten te pakken om voorsprong te houden op AZ Alkmaar die momenteel maar 2 punten achter Feyenoord staat. Bij PSV hebben ze in de transferperiode veel spelers weg gedaan en moeten dus om nog zicht in de koppositie te houden een overwinning binnenslepen in de Kuip. Hieronder hebben wij verschillende Feyenoord – PSV quoteringen die interessant kunnen zijn voor deze wedstrijd.

 

Quoteringen Feyenoord vs PSV 5 februari 2023
Bookmaker: betcity.nl
Feyenoord wint 2,18
Gelijkspel  3,90
PSV Eindhoven wint 3,10
Over 2,5 goals 1,74
Under 2,5 goals 2,10
Beide teams scoren: Ja 1,68
Beide teams scoren: Nee 2,16

Meerdere bonussen voor Feyenoord – PSV bij BetCity

De 100x Feyenoord – PSV BetCity bonus is natuurlijk al enorm spectaculair, maar daar houd het nog niet op. Er zijn namelijk verschillende bonussen te vinden die je kunt gebruiken bij deze heerlijke Eredivisie wedstrijd.

Je kunt namelijk ook opteren voor een € 50,00 freebet direct na het registreren bij deze bookmaker. Het is aan jou om te bepalen of je de Feyenoord – PSV 100x BetCity Odds boost interessanter vindt dan de welkomstbonus van 50 euro, je mag namelijk kiezen. Let wel op dat je bij de Betcity odds boost niet meer dan € 1,00 kunt inzetten, wel kun je vanaf vandaag al deze bonus pakken!

Aanmelden bij BetCity

Ook kun je 25% extra pakken op je combinatieweddenschappen. Dat is niet alleen bij wedden op Feyenoord – PSV het geval, maar ook bij andere wedstrijden.

Gratis wedden op Feyenoord – PSV

We gaven het al even aan maar behalve de odds boost kun je ook gratis wedden bij Betcity op Feyenoord – PSV. Dat doe je met de freebet als nieuwe speler. Die kan oplopen tot € 50,00! Een eerste storting tussen de € 20,00 en €49,99 levert je nog € 20,00 aan freebets op, maar zodra je € 50,00 of meer stort, pak je de maximum freebet van € 50,00! Met zoveel bonussen zit er maar één ding op: je direct aanmelden bij Betcity!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.