Elke week krijg je 3 PDC Darts Premier League profit boosts bij Jack’s!

Jeroen van den Berg
03.02.2023

Elke donderdag kun je bij Jack’s tot wel 3 profit boosts verdienen voor de Premier League of Darts. Dat betekent dat je drie keer per week 25% extra kunt winnen bij het wedden op Premier League of Darts!


Jack's Porift Boost Premier League Darts

Hoe pak je de drie Premier League of Darts profit boosts

Deze mooie darts bonus van Jack’s is van 2 februari tot en met 25 mei 2023 te claimen bij Jack’s. Het grote voordeel van deze Jack’s bonus is dat deze wekelijks terug komt. Dat betekent dat je elke week deze bonus opnieuw kunt activeren. Daar komt ook nog bij dat het helemaal niet moeilijk is om de drie profit boosts te claimen.

Zo pak je de Jack's Profit boost Premier League of Darts

Je pakt de bonus in drie stappen. Ten eerste heb je natuurlijk een Jack’s Casino account nodig. Je meldt je via de knop hieronder heel gemakkelijk aan. Vervolgens kun je de bonus claimen in je account bij het maken van je storting. Hierna kun je direct je 25% profit boost inzetten op de Premier League Darts. Komen jouw weddenschappen uit? Dan pak je gelijk 25% extra met een maximum van € 500! Stort je € 20,00 of meer dan krijg je drie profit boosts, maar als je tussen de € 10,00 en € 19,99 stort krijg je alsnog één profit boost.

Voorwaarden bij deze Jack’s Proft Boost bonus

Behalve het feit dat je deze bonus erg gemakkelijk kunt krijgen, zijn ook de voorwaarden erg voordelig. Natuurlijk moet je, net zoals bij andere bonussen, 24 jaar of ouder zijn om de bonus te kunnen activeren. Je kunt elke week op donderdag tot drie profit boosts van 25% claimen voor de Premier League of Darts. De weddenschappen moeten odds hebben van minimaal 1.40. Voordat je een uitbetaling kunt vragen, dien je wel jouw storting een keer in te zetten.

De maximum inzet is € 1.000 en je kunt per profit boost maximaal € 150 extra winnen. Vanaf het moment dat je de profit boost claimt, is deze 1 dag geldig. Tenslotte is het wel nog belangrijk dat je winst gelijk cash wordt uitbetaald. Let er wel even op dat je de profit boosts niet kunt combineren met andere bonussen zoals bijvoorbeeld een gratis weddenschap.

Nieuwe spelers pakken bij Jack’s tot € 50,00 aan freebets

Behalve de Premier League profit boost, kun je als nieuwe speler bij Jack’s nog een extra bonus pakken. Dat is namelijk de Jack’s welkomstbonus. Door je aan te melden bij Jack’s krijg je tot vijf gratis weddenschappen van € 10,00 per stuk.

Stort minimaal € 20,00 en plaats je eerste weddenschap, dat levert je gelijk al twee free bets op van € 10,00 en nog een free bet van € 5,00 op de Jack’s specials. Met een storting van € 50,00 of meer pak je maar liefst 5 free bets van € 10,00 met daarbij nog eens een freebet van € 10,00 op de Jack’s Specials en 2 profit boosts extra van 50%!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.