Circus KNVB Beker wedstrijden met 50x je inzet!

Jeroen van den Berg
06.02.2023

Deze week vinden de achtste finales van de KNVB Beker plaats en staan er een aantal mooie wedstrijden op het programma. Bovendien kun je met de Circus Super Odds 50x je inzet pakken bij deze wedstrijden.

Wedden op de KNVB Beker bij Circus

Van alle bet sites Nederland, vind je behalve deze welkomstbonus ook nog eens de beste odds bij Circus. Er zijn acht wedstrijden in totaal op dinsdag, woensdag en donderdag. In het overzicht hieronder zie je alle wedstrijden met daarbij de beste odds voor winst van de thuisploeg (1), een gelijkspel (x) en winst van de uitploeg (2). Bij Circus vind je deze week de beste quoteringen voor het wedden op de KNVB Beker 2023!

KNVB Beker achtste finales 2023
Wedstrijd: Thuisploeg wint Gelijk Uitploeg wint
AZ – FC Utrecht 1.73 4.10 4.55
De Graafschap – De Treffers 1.45 5.00 6.70
NAC – Heerenveen 4.55 3.90 1.77
PSV – FC Emmen 1.26 6.45 11.50
SV Spakenburg – Katwijk 3.20 3.65 2.19
Feyenoord – NEC 1.36 5.45 8.15
FC Twente – Ajax 3.55 3.75 2.02
ADO Den Haag – Go Ahead Eagles 3.50 3.80 2.04

50x je inleg bij de KNVB Beker wedstrijden deze week

In de achtste finales van het Nederlandse bekertoernooi worden er een aantal prachtige wedstrijden gespeeld. Feyenoord, AZ, Ajax en PSV komen allemaal in actie. Bij veel van deze wedstrijden heeft Circus speciale Circus Super odds voor je klaar staan. Dat betekent dat je bij bepaalde wedstrijden 50x je inzet kunt pakken. Dat is niet het geval bij alle wedstrijden, maar er komen een aantal mooie weddenschappen voorbij. Zo kun je 50x je inleg pakken bij AZ – FC Utrecht. Dat doe je door te wedden dat er meer dan 2,5 goals vallen in deze wedstrijd. Over 2,5 doelpunten staat dus op 50x in plaats van de 1.74 die je normaal voor deze gratis weddenschap krijgt.

KNVB Beker Super Odds CIrcus februari 2023

Feyenoord komt op woensdag in actie en een overwinning van de Rotterdammers staat bij Circus op 50x. Met de reguliere odds pak je 1.35. Daarom dat deze bonus zo interessant is. De (voorlopig) laatste super odd vind je bij FC Twente – Ajax. Als Ajax zich kwalificeert pak je 50 keer je inzet in plaats van 1.51.

Hoe pak je deze Circus promotie bij de KNVB Beker?

Deze Circus welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en dat houdt dus in dat je je eerst moet registreren bij deze bookmaker. Dat doe je door op één van de links te klikken. Daarmee kom je direct bij de juiste bonus uit en hoef je alleen nog maar te storten om 50x je inzet te pakken bij de KNVB Beker wedstrijden van AZ, Na het maken van je storting kun je gelijk één euro inzetten op een van de super odds weddenschappen. Komt jouw weddenschap vervolgens uit? Dan staat direct na de wedstrijd je gewonnen bedrag in je account.

Super odd circus stappen

Je kunt slechts één weddenschap selecteren en deze aanbieding is één keer beschikbaar. Het minimale stortingsbedrag om de bonus te verzilveren is € 10,00. Om vervolgens je gewonnen geld uit te laten betalen, dien je eerst jouw gestorte bedrag minimaal 1x te hebben ingezet.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.